Florin Busuioc, reacție acidă după ce Jandarmeria a postat un clip de ziua lui Eminescu: ”E viral pentru că e penibil” | VIDEO

Publicat: 18/01/2019 | 18:39
Florin Busuioc, reacție acidă după ce Jandarmeria a postat un clip de ziua lui Eminescu: ”E viral pentru că e penibil” | VIDEO

Florin Busuioc nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă a fost vorba despre un videoclip în care trei jandarmi se plimbau printre brazi, de ziua lui Mihai Eminescu, iar o jandarmeriță cânta o melodie despre marele poet al românilor. 

În emisiunea ”La Măruță”, actorul Florin Busuioc a ”tăiat în carne vie”, cum se spune. Nu i-a menajat pe responsabilii Jandarmeriei care au venit în mediul online cu o astfel de idee:

”E normal devină viral pentru că e penibil, nu e normal să faci așa ceva, un teatru din ăsta de avangardă. E penibil ce au făcut. Cine face așa ceva, Cătălin? Am citit și din comentarii. Eu înțeleg și atitudinea purtătorului de cuvânt care s-a simțit lezat de comentarii, a scris el greșit Procust, dar mă rog. Tot mișto-uri și glume facem pentru că nu poți apărea pe Facebook cu așa ceva. Aveau ceai printre plopii fără soț. Să fim serioși”, a spus Busu.

Cu gândul la Eminescu…

Un ceai nu e doar o licoare caldă, care te încălzește în zilele geroase, ci devine hrană pentru suflet atunci când ai alături oameni frumoși și pe Eminescu în gând .

Publicată de Jandarmeria Română pe Marţi, 15 ianuarie 2019

Citește și...