Florin Călinescu a dat cărțile pe față după ce a plecat de la Pro TV. A intrat în live pe Facebook aseară, la 19:59, și a spus tot!

Publicat: 23/07/2019 | 08:39
Florin Călinescu a dat cărțile pe față după ce a plecat de la Pro TV. A intrat în live pe Facebook aseară, la 19:59, și a spus tot!

Florin Călinescu va lua o pauză de la “Românii au talent”, de pe Pro TV. Asta pentru că a intrat în politică. A fost ales președinte al Partidului Verde, iar actorul a dezvăluit, luni seara, într-un live pe pagina de socializare, ce vrea să facă la noul partid al său.

Călinescu declarase, pentru CANCAN.RO, că nu a fost dat afară de la TV, așa cum s-a scris, ci el a renunțat, ba chiar i-a anunțat pe șefi în urmă cu două luni.

”N-am fost dat afară de la PRO TV. Eu i-am anunțat de decizia mea. PRO TV-ul este cel care trebuie să decidă ce se întâmplă și să vină cu un punct de vedere oficial. Așteptăm să vedem ce se întâmplă.  Eu nu știu cine o să vină în locul meu. Presupun că o să analizeze mai multe variante. Nu-i ca-n fotbal, iese un jucător și sunt 2-3 variante pe bancă”, a declarat Florin Călinescu.

Publicată de Florin Călinescu pe Luni, 22 iulie 2019

Florin Călinescu, în Partidul Verde

Luni seara, Florin Călinescu a intrat într-un live de aproximativ 10 minute în care a sus tot despre noul partid al cărui președinte este. El a dezvăluit că nu are de gând să se lanseze într-o cursă spre funcții politice, ci doar vrea să se asigure că planeta va fi mai curate. ”Va fi un titlu de lege, un copac tăiat nejustificat sau fraudulos egal un an de pușcărie. O să vedeți că nu doar glumele mă caracterizează ci și lucrurile serioase”, spune Călinescu, în live-ul de luni seara.

Citește și...