Florin Călinescu, fermecat de ”Doamna Katya”, la Românii au talent: ”Până la urmă, o să vă despart eu de iubitul ăla”

Publicat: 16/03/2018 | 23:39

O concurentă venită special din Italia ca să cânte la Românii au talent l-a cucerit iremediabil pe Florin Călinescu. Nici ceilalți jurați nu au rămas indiferenți la talentul și prestația scenică a Katyei și au propulsat-o în etapa următoare. Călinescu a fost…indiscret, vorbind despre iubitul doamnei!

Momentul muzical inedit al doamnei Katya, îmbrăcată într-o rochie de seară vaporoasă, s-a terminat cu patru voturi afirmative din partea juriului. Doamna Katya are 57 de ani și a venit direct din Italia la ”Românii au talent”

 Primul Golden Buzz al sezonului. E incredibil cine l-a dat!

”Eu chiar mă bucuram, doamnă. Bătrân sunt, de îngijire aș avea nevoie, dar aveți iubit…” i-a zis Călinescu, mai în glumă, mai în serios. Florin Călinescu a recurs chiar la un gest neașteptat și a urmărit-o pe Katya în culisele show-ului Românii au talent.

Călinescu și-a găsit elixirul bătrâneții

”Ce văd acum îmi dă viață, îmi dă sens, îmi dă apă la moară pentru tot ceea ce pot eu să dau mai bun… Până la urmă, o să vă despart eu de iubitul ăla. Aveți un râs fermecător! Sunteți sensul vieții, sunteți elixirul… bătrâneții mele” i-a spus, fermecat, juratul.
Doamna, bucuroasa sa asculte atât de multe complimente, s-a fâstâcit și a zâmbit la fiecare replică. Andi, fermecat și el de numărul de pe scena, a tras concluzia că după atâția ani de când e la masa juriului Romanii au talent, apariția unui asemenea personaj lipsea cu desăvârșire.

În ediția trecută, Florin Călinescu a apăsat butonul de Golden Buzz pentru un cuplu de artiști, Laura Bișog și Grigore Luca, care au cântat o piesă de muzică ușoară

„Butonul acesta auriu se adresează emoțiilor sincere, adevărate. Emisiunea aceasta este pentru oameni ca dumneavoastră. Fără salturi mortale, fără mari pregătiri. Despre asta este vorba: un lucru simplu, care merge la inimă. Și o să meargă, vă spun”, le-a zis Florin Călinescu.

Citește și...