Florin Călinescu, OUT de la Pro TV?! Ce decizie a luat juratul de la Românii au Talent

Publicat: 22/07/2019 | 11:31
Florin Călinescu, OUT de la Pro TV?! Ce decizie a luat juratul de la Românii au Talent

Florin Călinescu a intrat în politică! Îndrăgitul actor și jurat la ”Românii au talent” face parte din Partidul Verde. Mai mult, va fi chiar președintele acestuia. Renunță, astfel, la televiziune pentru a se dedica politicii? Este cunoscut faptul că șefii televiziunii din Pache Protopopescu nu sunt de acord cu implicarea vedetelor în mediul politic.

”Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri. Pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic.

Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism,” a transmis Dan Acibotăriță, liderul Verzilor suceveni, secretarul executiv al Partidului Verde la nivel național.

Citește și...