Florin Chilian îi duce dorul fostei iubite pe care a bătut-o? Ce mesaj i-a transmis printr-o melodie

Publicat: 16/06/2019 | 09:40
Florin Chilian îi duce dorul fostei iubite pe care a bătut-o? Ce mesaj i-a transmis printr-o melodie

Este de notorietate relația pe care artistul a avut-o în trecut cu Ana Maria Georgescu, la rândul ei cântăreață. Chiar dacă a fost cu năbădi, Chilian fiind acuzat că a agresat-o, iată după ani și ani, acesta pare că încă regretă că nu mai face un cuplu cu frumoasa brunetă. 

Recent, Ana Maria Georgescu, fosta logodnică a lui Florin Chilian, s-a măritat cu un om de afaceri, tot ardelean, ca și fosta artistă care a lansat în urmă cu 18 ani încă marele succes ”Ochii tăi”.

Coincidență sau nu, fix după cununia ei a apărut și melodia lui Chilian! ”Atât de frumoasa ești, ca un drum acasă. Atât de frumoasă ești, ca un vis prin gene”, este refrenul piesei pe care a cântat-o în premieră artistul, provocat de Mihai Morar.

Apropiați ai solistului de 50 de ani confirmă istoria melodiei, parțial chiar și Florin Chilian.

Da, într-adevăr e o melodie mai veche, pe care am scos-o de la sertar. Nu e dedicată nimănui, nu este decât în aparență o declarație de dragoste, e mai degrabă un descânt. Când vezi că e mult rău în jurul unui om, ca în vechime, cum făceau bunicii, primul gând este să spui o rugăciune. De aici vine, ca o rugăciune frumoasă. Este un descânt de deochi, o tainică taină”, a declarat artistul despre melodie, confirmând pentru Libertatea că a fost compusă pe când era cu Ana Maria.

Florin Chilian și Ana Maria au avut o relație presărată cu multe certuri, ea acuzându-și iubitul că a bătut-o, apoi iertându-l și logodindu-se cu el. S-au despărțit însă la sfârșitul anului 2006.

 

Citește și...