Florin Pastramă, mesaj emoționant pentru tatăl său: „Ai fost pentru noi idolul nostru…”

Publicat: 19/07/2019 | 20:44

Florin Pastramă a avut o relație de invidiat cu tatăl său, iar pierderea de acum 11 ani a lăsat un gol adânc în sufletul lui. Soțul lui Brigitte, a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru cel mai important om din viața lui.

„Tatăl nostru, ai fost pentru noi idolul nostru, lumina care ne-a călăuzit și din ceruri, îți mulțumim pentru tot ceea ce ne-ai oferit, datorită ție suntem oamenii care am ajuns azi. Sper să ne ridicăm la așteptările tale și să nu te dezamăgim. Vei rămâne în sufletele noaste pentru totdeauna”, a scris Florin Pastramă, pe rețelele de socializare.

Florin Pastramă și-a pierdut tatăl acum 11 ani

„A murit în 2008, fără să ştim că e bolnav. A făcut infarct la 55 de ani. Eu aveam 29 de ani şi atunci mi-am dat seama că nu e toata lumea ca mine, că oamenii sunt răi şi că în viaţă nu există nu pot, ci nu vreau… Suntem 5 fraţi, 2 băieţi şi 3 fete, dintre care ultimele sunt gemene. Am avut o copilărie de vis. Mama se ocupa de noi, tata făcea bani…

După ce a murit tata, mi-a fost greu pentru că am resimţit altfel problemele. Nu a mai fost el, deci nu mă mai ţinea nimeni în puf, a trebuit să preiau tot şi am renunţat şi la profesia de notar şi m-am apucat de business, de birou, să preiau afacerea lui tata”, a explicat Florin Pastramă.

Citește și...