Ce rușine! Florin Salam a fugit de la o nuntă, în timp ce cânta. Imaginile au devenit virale pe Internet

Publicat: 16/05/2019 | 13:25

Florin Salam a gafat-o rău de tot, recent, când a participat la o nuntă. Aflându-se acolo pentru a anima petrecerea, care a avut loc în curtea casei miresei, regele manelelor a cântat ce a cântat, apoi a dat bir cu fugiții. Chiar în timp ce fredona o piesă. Imaginile au devenit imediat virale pe rețelele de socializare,

Salam cântă și dansează alături de nuntași, după care face discret cu capul un semn către un membru al staff-ului său și se îndreaptă încetul cu încetul către ieșire, fără să se oprească din cântat.

În timp ce se îndrepta spre ieșire, apare și ”vocea a doua”, care susține demersul, plus un bărbat care ține în mână un costum. ”La mulți ani, nășicule, ne vedem diseară”, spune Salam la un moment dat, luându-și la revedere de la un alt bărbat care-l ținea de braț.

Părerile referitor la gestul lui Florin Salam sunt împărțite, în timp ce majoritatea spun că Salam nu a procedat corect și că nu e prima dată când face asta, alții îi iau apărarea și susțin că manelistul rămăsese oricum mult peste program și că a procedat foarte corect.

Florin Salam, răpit și bătut în Italia

Toamna trecută au fost clipe de coșmar pentru Florin Salam, la un botez, în Milano. Manelistul și un interlop cunoscut sub numele de Lower Stan au fost personajele principale. Zeci de minute, bărbatul s-a distrat pe melodiile artistului și a dat dedicație după dedicație. La un moment dat, din senin, Lower Stan i-a aplicat un pumn în figură manelistului (VEZI AICI DETALII)Agresorul a lovit atât de puternic, încât Florin Salam a căzut din picioare.

Citește și...