Florin Salam, surpriză colosală pentru fani și nu numai! Cu cine a colaborat pentru noul său videoclip

Publicat: 08/11/2019 | 14:27

Bucurie uriașă pentru fanii, dar și pentru apropiații lui Florin Salam, după ce îndrăgitul manelist a dezvăluit, în sfârșit, surpriza colosală pe care a pregătit-o în secret. Pentru clipul noii melodii, “Cum să nu beau două zile”, el a colaborat cu unul dintre cei mai importanți regizori de videoclipuri. Printre artiștii și artistele care i-au cerut ajutorul se numără: Loredana Groza, Tonny Cottura, Pachanga, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Anna Lesko, Big Ali, DJ Sava și Fly Project.

Citește și: Cum arată acum Florin Salam, după ce s-a retras din muzică. Boala de care suferă manelistul

Florin Salam, clipul pentru noua piesă a fost realizat în regia lui Alex Ceaușu

Recent, Florin Salam a lansat piesa “Cum să nu beau două zile”, iar de videoclip s-a ocupat regizorul Alex Ceaușu. Mândru de rezultat, acesta din urmă a făcut anunțul pe o rețea de socializare. “Florin Salam – Distractia Mapamondului #newvideo #directedby @alexceausu @nek.florin @lucas_art_film @radu.selaru @dancestudiorevolution @iamsophiel” este mesajul pe care l-a scris cunoscutul regizor de videoclipuri când a urcat o scurtă filmare pe pagina sa oficială de Facebook.

După cum puteți vedea în imaginile din VIDEO, clipul noii melodii lansată de Florin Salam este impecabil… unii consideră că ar putea intra lejer într-o competiție în care apar și videoclipuri de-ale artiștilor consacrați de peste hotare.

“Tatăl meu este bine! Nu s-a operat, doar că, un om, atunci când munceşte foarte mult, n-are cum să nu fie epuizat şi obosit. Este vorba de sănătatea lui, care este cea mai importantă pentru copiii lui, pentru familia lui. Oamenii care îl doresc la nunţi sau evenimente trebuie să se gândească că el s-a gândit şi la sănătatea lui. El punea cariera pe primul loc, şi apoi sănătatea”, a dezvăluit Betty, fiica manelistului, în cadrul unei ediții de la “Star Matinal de Weekend”.