Florin Salam, uluit! Băiatul lui, Dani, a postat fotografia cu…

Publicat: 20/04/2020 | 10:15
Florin Salam, uluit! Băiatul lui, Dani, a postat fotografia cu…

Sărbători deloc fericite a avut celebrul manelist Florin Salam, și nu neapărat din cauza pandemiei de coronavirus, care ne-a băgat pe toți la izolare forțată. Este vorba despre fiul lui, Dani. (CITEȘTE ȘI: E SCANDAL! FLORIN SALAM, TZANCA URAGANUL ȘI MIRAJ TSUNAMI, PUȘI ÎN GARDĂ DE ELVIS, UNUL DINTRE FIII TEMUTULUI NICOLAE DUDUIANU: “REVENIȚI-VĂ, CĂ NE SĂTURĂM DE VOI. ȘI ATUNCI E PROBLEMĂ!” CE L-A DERANJAT PE INTERLOP)

Tânărul a postat, în urmă cu numai câteva zile, o fotografie în care apare, alături de iubita lui, pe stadionul San Siro, acum pustiu, aflat chiar în Lombardia, cea mai afectată regiune de pe întreg teritoriul Italiei, scrie spynews.ro.

VEZI AICI: ÎN PLINĂ PANDEMIE, FLORIN SALAM ȘI COSTI IONIȚĂ PREGĂTESC ”LOVITURA” ANULUI! UNDE AU FOST SURPRINȘI CEI DOI ARTIȘTI

S-ar părea că Dani a cam uitat de restricțiile impuse și s-a plimbat, alături de prietena lui, cam de capul lui pe străzile din Milano.

Bety și Florin Salam, prima melodie împreună

Betty și Florin Salam au lansat prima melodie împreună, iar fericirea din sufletele lor și a fanilor a depășit cotele maxime! Versurile piesei “Tăticul meu, fetița mea” sunt foarte emoționante și ilustrează relația dintre cei doi… fiică și tată, iar videoclipul s-a filmat într-un cadru de poveste și conține și poze de album cu cei doi. În unele fotografii, manelistul apare în postaze în care nu l-ai mai văzut niciodată. La această melodie a colaborat și Costi Ioniță.

Citește și: Florin Salam, din nou bunic! Vestea vine din partea fiului său de 17 ani

Pe lângă versurile impresionante ale melodiei, apropiații și fanii au fost încântați și de fotografiile vechi cu îndrăgitul manelist și fiica sa. Pe atunci, artistul avea un alt look: purta mustață și era mai slab decât este în prezent.

Nu rata: Speriată de COVID-19, o scriitoare celebră a făcut un apel către Florin Salam și Adi Minune. “Fiecare viață e prețioasă!” Ce le-a cerut românca

”Vă mulțumim tuturor că ne sunteți alături! Suntem foarte bucuroși că a ieșit piesa, sper să vă ajungă la suflete și vă iubim!”, a mărturisit tânăra artistă la câteva ore de la lansarea clipului melodiei “Tăticul meu, fetița mea” într-o filmare urcată pe Instagram Stories. Înregistrarea făcută de Betty în mașina lui Florin Salam continuă cu declarațiile emoționante ale acestuia.

“Toți cei care îmi sunteți alături de atâția ani, urmăriți piesa asta pe care am făcut-o cu fata mea, pentru că e o piesă…. e sufletul meu! Mai ales că e vorba despre fata mea și v-o dedic vouă, tuturor celor de acasă, tuturor părinților, la toată lumea!”, a spus celebrul manelist.