Florin Salam, urmărit de ghinion. Manelistul a fost implicat într-un accident. Detalii despre starea lui de sănătate

Publicat: 27/06/2020 | 16:43
Florin Salam, urmărit de ghinion. Manelistul a fost implicat într-un accident. Detalii despre starea lui de sănătate

Florin Salam pare ca nu poate scăpa de ghinioane. După ce s-a certat cu cu familia răposatei sale soții, manelistul a reușit să își lovească toate mașinile. Se pare că, cel mai probabil apăsat de probleme și de acuzațiile familiei Fănicăi, Florin și-a avariat cele două autoturisme pe care le are în dotare. Din fericire, artistul a scăpat nevătămat din ambele „tamponări”

La 11 ani de la moartea Ștefaniei Stoian, prima soție a lui Florin Salam și mama lui Betty, mama și fratele femeii au vorbit pentru prima dată despre relația cu Florin Salam.

Citește și: Betty, mărturisiri impresionante despre Florin Salam! Ce are de spus tânăra despre cel care i-a dat viață. „Să știți că tatăl meu…”

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, familia Fănicăi a acuzat că Florin Salam și-ar fi bătut soția de mai multe ori și că știa de boala ei, contrar celor susținute în presă.

„O bătea, o spărgea cu bătaia. Mai uitam că era nevasta lui… Avea niște probleme în neamuri și începea… I-ați văzut vreodată într-o vacanță? Vom spune tot!”, a spus fratele Ștefaniei la Antena Stars.

De altfel, manelistul le-ar fi interzis rudelor Fănicăi să-i vadă pe cei doi copii, o bună perioadă de timp, până când a fost nevoie de ajutorul lor. Mai mult, cineva din familia lui Florin Salam „ar fi avut grijă” ca Fănica să ajungă acolo unde este acum, în Ceruri, scrie Spynews.ro.

Cum a murit soția lui Florin Salam

Ștefania Stoian, așa cum era în buletin soția lui Florin Salam, s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009 – într-o zi în care se sărbătorea Duminica Floriilor, pactic, era și onomastica îndrăgitului cântăreț.

Nu rata: Florin Salam are probleme în familie! Betty a spus totul

Ea a murit în spital, la 27 de ani, după ce medicii o diagnosticaseră cu ciroză hepatică. Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav… a făcut septicemie, apoi, un blocaj renal și firul vieții sale s-a rupt.

Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme. Soția manelistului a fost înmormântată în Cimitirul Berceni 2, iar locul său de veci este spectaculos.