Fost bancher in Romania, chemat in judecata pentru agresiuni domestice. Fosta iubita cere un ordin de protectie!

Publicat: 07/11/2014 | 00:37

Un fost bancher grec, aflat la conducerea unei dintre cele mai importante banci din Romania, este acuzat de fapte de violenta impotriva copilului sau si fostei iubite!

Aceasta a cerut magistratilor emiterea unui ordin de protectie care s-o apere de fostul finantist!

In prezent afacerist, Ioanides Michalakis, care in urma cu cativa ani era vicepresedintele uneia dintre cele mai importante banci romanesti, a picat din nou in mijlocul unui scandal cu fosta lui iubita.

Fostul bancher Ioanides MIchalakis isi construia o vila ca sa obtina custodia fetitei
Fostul bancher Ioanides MIchalakis isi construia o vila ca sa obtina custodia fetitei

Angela Zamfir a cerut magistratilor Judecatoriei Sectorului 3 emiterea unui ordin de protectie, pentru ea si fetita ei, Ioanides Eva Marlen, care sa-i interzica tatalui sa se mai apropie de ele sau sa ia legatura cu ele, prin orice mod. Aceasta cerere este introdusa in situatia unui pericol iminent pentru integritatea fizica si psihica a reclamantului, in caz de violente si este judecata in regim de urgenta.

Judecatorii sunt investiti sa analizeze solictarea de protectie ionaintata de fosta iubita a grecului
Judecatorii sunt investiti sa analizeze solictarea de protectie ionaintata de fosta iubita a grecului

A obtinut tutela in justitie

Nu este prima data cand fosta iubita romanca a grecului se razboieste cu acesta in justitie. In urma cu doi ani, ea a cerut tot la Judecatoria Sectorului 3 acordarea tutelei asupra fiicei sale, dar judecatorii au transferat dosarul Autoritatii Tutelare, care a si decis in favoarea mamei. Intre timp, tatal a contraatacat cu mai multe cereri de executare silita a fostei sale iubite, renuntand la unele din acestea chiar inainte de a fi judecate, cu scopul clar de a o tine in sah.

Grecul este acuzat de acte de violenta
Grecul este acuzat de acte de violenta

“Vrea doar sa se razbune pe mine”

La acea data, iubita grecului declara ca fiica ei, acum in varsta de opt ani, este hartuita de tata, care voia sa o rapeasca si sa o duca in Grecia. ”Fiecare vizita la tatal ei creeaza copilului o stare emotionala, fiind necesara o perioada lunga de timp pentru linistirea acesteia. (…) Nu este interesat de fetita noastra, ci vrea doar sa se razbune pe mine!” spunea atunci Angela Zamfir, adaugand ca el isi construia o vila de lux la marginea Capitalei, doar pentru a demonstra in fata judecatorilor ca detine conditiile materiale ca sa obtina custodia fetitei.

Judecatorul de la “Masterchef”, la mana colegilor! Uite ce-ar putea pierde Gabriel Apostol peste cateva zile!

Procesul pentru custodia fetitei lui Laurette se transforma intr-un denunt socant! “Fostul meu iubit face parte dintr-o secta!”

(M.N.)

Citește și...