A fost dusă în stare gravă la spital, și bănuită de probleme pshice. Diagnosticul fetei s-a schimbat radical când doctorul a pus-o să deseneze un ceas!

Publicat: 18/03/2018 | 20:42
A fost dusă în stare gravă la spital, și bănuită de probleme pshice. Diagnosticul fetei s-a schimbat radical când doctorul a pus-o să deseneze un ceas!

Totul s-a schimbat în câteva zile pentru o tânără jurnalistă în vârstă de 24 de ani. Nu mai dormea noaptea iar emoțiile ei erau scăpate total de sub control. Dispozițiile îi erau schimbătoare permanent, era furioasă ori veselă de la o clipă la alta. Apropiații s-au gândit la tot felul de variante inclusiv la probleme hormonale, până într-o noapte când a început să facă convulsii. Familia i-a căutat chiar și în așternut săî vadă dacă nu cumva avea ploșnițe, care o făceau să sară din pat noaptea! A fost salvată însă de un simplu ceas desenat!

Susannah a fost dusă de urgență la spital. Acolo, starea fetei nu s-a îmbunătățit. Ea a încercat să fugă, le ataca pe asistente și chiar și pe apropiații săi — se transformase într-un adevărat monstru. Din fericire, printre medicii, care încercau să afle ce se întâmplă cu Susannah, era doctorul Souhel Najjar, arată antena3.ro. El nu i-a prescris o mulțime de analize și investigații, ci pur și simplu a rugat-o să deseneze un ceas.

Au intrat in aceasta casa de curiozitate. Au ramas socati cand au vazut CE se afla in ea. Imagini senzationale

 

Un ceas a identificat problema

Toate cifrele de pe desenul pacientei- un ceas- erau pe partea dreaptă, ceea ce a indicat problema. Medicul și-a dat seama că de fapt, Susannah suferea de encefalită cu anticorpi anti-receptori de NMDA. Dacă nu reușea să pună în curând diagnosticul, pacienta urma să intre în comă și să moară.

Citește și...