Fosta nevasta a lui Leo, in fata staborului pentru 4 capete de acuzare: “Anca de la Strehaia e lucrarea Diavolului!”

Publicat: 19/11/2015 | 00:04
Fosta nevasta a lui Leo, in fata staborului pentru 4 capete de acuzare: “Anca de la Strehaia e lucrarea Diavolului!”

Dupa ce si-a facut cateva operatii estetice, Anca de la Strehaia este la un pas sa fie pusa la zid si judecata de staborul tiganesc. Regele etniei considera ca sotia lui Leo ii face de ras.

Satula sa stea acasa si sa se uite la televizor cum sotul ei se afiseaza cu o alte femei, Anca, mama copiilor lui Leo de la Strehaia, a venit si ea in fata camerelor de luat la vederi pentru a-si spune oful.

anca de la strehaia

Dupa nenumarate certuri ca la usa cortului cu Renata, Loredana Chivu si Dana Criminala, femeia si-a dat seama ca inca il mai iubeste pe „Printul Tiganilor” si ca nu vrea sa il piarda. Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, Anca a pus la bataie toate armele. Dornica sa para mai tanara si sa fie sexy, femeia a apelat la cabinetul unui medic estetician.

Anca de la Strehaia

 


La un pas sa fie data afara din tiganie!

Sotia lui Leo de la Strehaia si-a marit sanii, si-a scos grasimea abdominala si de pe brate, ba chiar si-a pus si o peruca blonda. Regele comunitatii de tigani s-a enervat la culme dupa ce Anca si-a aratat sanii in direct la tv:

anca de la strehaia

„Tigancile nu au nevoie de silicoane si sa-si traga burta, sa si puna extensii. Asta e lucrarea diavolului, care a impins-o sa faca asa ceva. Le invata pe femeile noastre ca trebuie sa faca si ele asa ca sa le placa barbatul. O vad pe ea si vor si ele. Anca de la Strehaia e o rusine, s-a lasat pipaita pe tate de un alt barbat. Vrem sa fie judecata de stabor cu patru capete de acuzare: ca si a facut cele trei operatii estetice si ca umbla cu peruca in cap. Asta este atitudine diavoliceasca”, ne a declarat regele.

Andreea Negoita

Citește și...