Fosta soție a lui Răzvan Simion, atac la adresa Lidie Buble: „Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut!”

Publicat: 11/04/2018 | 11:24

În luna februarie, Răzvan Simion ar fi încercat să se întoarcă acasă, la familia lui. Lidia Buble ar fi sărit ca arsă și ar fi ținut să anunțe că ea a încurajat întâlnirile iubitului ei cu fosta sa parteneră de viață. Fosta soție a lui Răzvan Simion a decis să facă lumină în acest caz și să explice cum stau, de fapt, lucrurile.

Fosta soție a lui Răzvan Simion susține că Lidia Buble nu realizează ce spune, pentru că ea nu este mamă. Diana Simion a punctat faptul că fostul ei bărbat are copii de crescut, și nu de vizitat. Mai mult, ea susține că pe cântăreață nu ar trebui să o privească aspectele intime ale familiei lui iubitului ei.

„Acest lucru nu o privește pe ea!”

„Apreciez mult faptul că domnișoara Buble este de acord ca Răzvan să-și viziteze copiii, însă, aș vrea să-i atrag atenția asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut. Și, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei. Pentru că cei mici așteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanță sau într-un weekend undeva.

Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat. Însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea și sper că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere. Cât despre dorința soțului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o privește, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele”, a declarat fosta soție a lui Răzvan Simion.  pentru libertatea.ro.

Citește și...