Fosta soție a murit strivită într-un accident rutier, iar după jumătate de oră, el a primit un telefon… ”Dumnezeule, spune-mi că nu e adevărat!”

Publicat: 10/03/2018 | 16:18
Fosta soție a murit strivită într-un accident rutier, iar după jumătate de oră, el a primit un telefon… ”Dumnezeule, spune-mi că nu e adevărat!”

Fosta soție și fiica lui au murit în aceeași zi, la un interval de jumătate de oră, ambele în accidente de circulație. Bărbatul s-a prăbușit când a aflat despre tragedie și își reproșează ză s-a despărțit de aceea care i-a fost partener de viață.

Coșmar se poate numi acea zi! Și fosta soție, și fiica s-au dus în lumea celor drepți! Cele două locuiau în Alabama, SUA.  Mama Julia Yates Patterson a decedat pe loc după ce mașina sa a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism. Alte două persoane din mașină au fost rănite.

Peste jumătate de oră, nenorocirea familiei a luat proporții șocante. Fiica lui Patterson, Elizabeth, care tocmai împlinise 8 ani, a coborât din autobuzul școlar în fața casei apoi, dintr-un motiv necunoscut, a ajuns pe șosea unde a fost lovită și ucisă de un autoturism.

Reproșurile tatălui îndurerat

Tatăl fetiței, care se separase de curând de soția sa, a anunțat pe Facebook, prietenilor, nenorocirea, potrivit stirrilepro.tv.

„Nu pot să cred că e real ce s-a întâmplat. Nu știu ce să simt. Toți știu cât de mult o iubeam pe fiica mea. Cu toate problemele noastre, o iubeam încă foarte mult și pe Julia. Acum, tot ce îmi trece prin minte este ce s-ar fi întâmplat dacă am fi rămas împreună. Spune-mi că totul e un vis urât!”, a scris Kevin Patterson.

Citește și...