Fostul component al trupei Gaz pe Foc face declaratii incendiare! A trebuit sa urineze in propriul costum!

Publicat: 19/07/2015 | 09:57

Andrei Rosu, poreclit si omul maraton, a reusit sa faca imposibilul. Mai exact, el a devenit primul roman care a traversat inot Canalul Manecii, iar el a povestit in exclusivitate pentru CANCAN.ro cum a reusit aceasta performanta.

A terminat cu bine una dintre cele mai grele probe din viata sa, iar acum se relaxeaza alaturi de familia sa intr-un concediu bine meritat.

Andrei Rosu a reusit sa devina primul roman care a traversat Canalul Manecii inot
Andrei Rosu a reusit sa devina primul roman care a traversat Canalul Manecii inot

Andrei Rosu, fostul component al treupei Gaz pe Foc, ne-a povestit, in exclusivitate, despre traversarea Canalului Manecii inot.

Andrei a trebuit sa urineze in costumul de neopren ca sa faca fata hipotermiei
Andrei a trebuit sa urineze in costumul de neopren ca sa faca fata hipotermiei

A facut toul pe ultiam suta de metri!

Andrei a dovedit de mai multe ori ca are o vointa de fier, iar de data aceasta el a mai reusit sa doboare inca un record. In urma cu cateva saptamani, el a devenit primul roman care a traversat inot Canalul Manecii.

andrei rosu

“Uite si un fapt pe care nu l-am mai povestit: singurul fel in care am reusit sa scap de hipotermie in ultimele ore din Canal: urinatul in costumul de neopren…! Prima problema? “Echipa de suport” era programata sa ajunga in Anglia de abia pe 30 iunie, dar Dr. Vasy Osean a reusit sa gaseasca un bilet “last minute” si sa ne intersectam trei ore mai tarziu. Apropo de ”echipa” de suport, britanicii si francezi vin, de regula, cu minim cinci insotitori.

andrei rosu

————————————————————————————–

CITESTE SI

S-a transformat in „Omul maraton”! Afla ce mai face Andrei Rosu, fostul membru al trupei „Gaz pe foc”

Nu ti-ai fi imaginat o asemenea schimbare! In 2000 urca pe scena si era idolul elevelor de gimnaziu, acum este specialist gastroenterolog!

Mai avea doar 7 kilometri pana la linia de sosire! Vezi ce-a patit bibliotecarul roman care vroia sa traverseze Canalul Manecii

————————————————————————————–

In cazul meu, a trebuit sa gasesc un prieten care sa intruneasca cateva calitati de baza pentru aceasta incercare dificila: sa ne cunoastem bine, sa fie doctor si/sau kinetoterapeut, sa nu aiba rau de mare, sa aiba cateva notiuni de navigatie, sa reziste la oboseala si la stres”, ne-a spus, razand, Andrei Rosu.
 

Citește și...