Fostul iubit al Loredanei Chivu, primele declarații după tentativa de sinucidere a blondei

Autor: Angie Voicu
Publicat: 15/04/2018 | 11:01

Zilele trecute, Loredana Chivu a încercat să-și pună capăt zilelor. În presă s-a vehiculat că motivul ar fi despărțirea de Mihai. Inițial s-a spus că blonda a luat un pumn de pastile, dar se pare că a greșit doza de somnifere și i s-a făcut rău. Fostul iubit al Loredanei Chivu a dat primele declarații, după presupusa tentativă de sinucidere a blondinei. 

Loredana Chivu ar fi vrut să se omoare, ingerând un pumn de somnifere, după ce a aflat că a fost înșelatăd e iubit. Fosta asistentă a lui Capatos ar fi încercat să se sinucidă în locuința ei din Popești Leordeni. Când au ajuns la fața locului, medicii au găsit-o conștientă. Vedeta nu a acceptat să fie transportată la spital.

Cu toate acestea, Mihai, fostul iubit al Loredanei Chivu, susține că toate aceste informații sunt complet false. El a declarat că vedeta nu a încercat să se sinucidă, ci a înghițit accidental mai multe somnifere.

„Nu e adevărat nimic! Nu mai credeți ce vedeți prin ziare. A exagerat doar cu somniferele pe care mereu le ia și i-a venit rău”, a declarat Mihai, fostul iubit al Loredanei Chivu, citat de RTV.

Ce a postat Loredana Chivu pe Facebook, înainte de presupusa tentativă de sinucidere

 În urmă cu două zile, Loredana Chivu a publicat o imagine cu un text dintr-o carte, pe Instagram, iar citatul surprins i-a îngrijorat cu adevărat pe prietenii ei virtuali. „Esența răului are o față pe care o cunoști și o voce în care ai încredere”. Mulți au speculat că blondina se referea la fostul ei iubit.
Loredana Chivu a mai avut o tentativă de suicid. În 2016, fost asistentă TV a ajuns de urgenta la spital dupa ce a inghitit doua folii de somnifere. Razvan, fratele blondinei, a fost cel care a salvat-o de la moarte.
Citește și...