Fostul soț al Elenei Băsescu s-a despărțit de iubită! Maria a făcut un gest extrem

Publicat: 13/12/2018 | 18:29

După aproape doi ani de relație, Maria Grigoriu și Bogdan Ionescu (alias Syda) se pare că au pornit pe drumuri separate. Fotomodelul a șters toate pozele cu iubitul ei, motivul acestei rupturi fiind știute doar de către ei doi momentan.  

Dacă Maria Grigoriu a decis să şteargă pozele în care era împreună cu iubitul ei, Bogdan Ionescu şi-a făcut contul privat, cu toate că acesta era public înainte. Deşi nu se ştie încă exact, dacă ar fi să ne luăm după activitatea lor din mediul online, este posibil ca Bogdan Ionescu şi Maria Grigoriu să nu mai formeze un cuplu, relatează Ok! Magazine.

Maria este unul dintre fotomodelele extrem de discrete, dar nelipsite ale vieții de noapte a Bucureștiului și, evident, se bucură de un succes nebun în rândul bărbaților cu bani care vor să aibă alături o domnișoară care să ”fure privirile” oricui.

Doar că, de când îl cunoscuse pe Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, cei doi se afișau mereu foarte apropiați și foarte fericiți. Călătoreau foarte mult împreună în ultima vreme și se pozau numai la restaurante de lux. Iată, însă, că lanțul de iubire între cei doi s-a rupt, din motive doar de către ei doi știute.

Citește și...