Fotbaliștii formației Gaz Metan Mediaș au intrat în cantonament la stadion!

Autor: Cristian P
Publicat: 18/05/2020 | 17:18
Fotbaliștii formației Gaz Metan Mediaș au intrat în cantonament la stadion!

Jucătorii echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş au fost testaţi negativ pentru coronavirus. Anunțul a fost făcut astăzi pe site-ul oficial al clubului.

Fotbaliștii ardeleni dar și toți componenții staff-ului tehnic au fost testați la sfârșitul săptămânii trecute. Clubul ardelean a precizat că jucătorii Lukas Droppa şi Gabriel de Moura vor ieşi marţi din izolare şi vor face testul pentru COVID-19 urmând ca după ce vor primi rezultatele iar acestea vor fi negative să se alăture echipei în cantonament la Stadionul Gaz Metan.

Totodată în comunicatul oficial remis de ardeleni se precizeaă că în cursul zilei de astăzi jucătorii își vor relua antrenamentele în grupuri de câte patru jucători, respectând prevederile legale impuse.

Cluburile din Liga I, care au putut să îşi reia pregătirea centralizată după 15 mai, sunt obligate să efectueze câte trei teste pentru COVID-19 fotbaliştilor, la intrarea în baza de antrenament, în ziua a 7-a şi a 14-a

Pentru reluarea antrenamentelor, echipele din Liga I sunt nevoite să intre în cantonamente centralizate cu regim închis, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.

Gaz Metan Mediaș este calificată în premieră în play-off-ul Ligii 1 și se află pe locul 6 cu 23 de puncte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...