Fotbaliștii Sampdoriei au ieșit din izolare: „Toţi jucătorii sunt în regulă!”

Autor: Cristian P
Publicat: 26/03/2020 | 18:11
Fotbaliștii Sampdoriei au ieșit din izolare: „Toţi jucătorii sunt în regulă!”

Italienii de la Sampdoria au anunțat că perioada de izolare impusă propriilor jucători s-a încheiat.

„Jucătorii care au fost testaţi negativ la COVID-19 nu au niciun fel de simptome. Cele două teste pozitive au urmat protocolul şi vor efectua noi teste. Toţi jucătorii sunt în regulă, fac activităţi fizice acasă”, se arată într-un comunicat remiss mass-media pe site-ul oficial al celor de la Sampdoria.

Cei care conduc destinele grupării au luat în urmă cu două săptămâni decizia de a-i băga în izolare pe jucători după ce cinci jucători din lotul clubului genovez au fost depistaţi pozitiv la Covid-19 aceștia fiind atacanţii italieni Manolo Gabbiadini şi Antonino La Gumina, mijlocaşul norvegian Morten Thorsby, fundaşul gambian Omar Colley şi mijlocaşul suedez Albin Ekdal. Alături de aceştia a fost infectat cu noul corinavirus şi medicul echipei, Amedeo Baldari.

Deși au anunțat încheierea perioadei de izolare pentur proprii jucători, italienii nu au făcut niciun fel de precizări vis-a-vis de data la care se vor relua pregătirile.

După cum bine știți, din cauza pandemiei de coronavirus, sezonul în Serie A este suspendat. Din acest campionat s-au disputat 26 de runde. Gruparea Sampdoria se află pe locul 16 în clasament cu 26 de puncte având însă un meci mai puțin disputat decât rivala Geona care este pe locul 17 cu 25 de puncte.

 

Citește și...