FOTO / Bianca Drăgușanu a oprit mașina și a început să țipe în plină stradă: „Taci, nu mai spune nimic, sper că Victor doarme”. Ce a pățit vedeta

Publicat: 26/02/2018 | 17:35

Clipe emoționante pentru Bianca Drăgușanu! În această după-amiază, în timp ce paparazzii CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, erau pe urmele sale, vedeta a oprit bolidul de lux pe care îl conducea și, imediat ce a coborât de la volan, ea a început să țipe. Întreaga scenă a fost filmată, iar prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine” a făcut dezvăluiri despre motivul bucuriei sale.

Citește și: Bianca Drăgușanu, „prinsă” cu peștele: „Se spală, se dă cu sare și…”. Imagini exclusive cu prezentatoarea TV

Gata cu suspansul: Bianca Drăgușanu nu și-a mai putut stăpâni emoțiile când a auzit că i-au venit mai multe cadouri pe care și le-a făcut singură, în avans de ziua ei, comandând diferite produse online.  Vedeta a făcut la un moment dat o glumă și a spus că speră că tatăl fiicei sale, Victor Slav, doarme și nu vede în acel moment live-ul în care era.

„Shopping-ul online. Mi-a venit vreun pachet? Știi că vine ziua mea într-o săptămână și jumătate. Eu, frate, eu am bani, îmi plătesc singură tot. Mi le-am cumpărat singură, am dat adresa, eu nu am admiratori! Taci, nu mai spune nimic, sper că Victor doarme. Sunt cadouri de ziua mea, făcute de mine.”, a spus Bianca Drăgușanu în timpul live-ului.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mărturisiri despre starea de sănătate a lui Victor Slav, după ce s-a operat: „Este temporar invalid, abia…”

Dintre toate lucrurile pe care și le-a cumpărat singură, partenera lui Victor Slav s-a bucurat cel mai mult când a auzit că i-a venit pachetul de la un brand-ul preferat de pantofi.  Mămica sexy a mai spus că de ziua ei va petrece alături de prieteni într-un club.

„Ah, aici știi ce e? Sunt două perechi de Valentino. Deci, mor de curiozitate, jur! Da, mi-au sosit pantofii! Și sneakersi, de toate! Da, mi-au sosit pantofii! Nu mai aveam în ce să mă încalț. Taci, mă, nu vorbim de sume. Oho, ce frumoși sunt! Să îi mănânce, mama pe ei! Vezi, ți-am arătat și ce mi-am cumpărat de ziua mea. Și…  ce avem aici: nilte frumuseți! Știi câte perechi am de Valentino? Opt. Și cu ăștia, 10. Cadourile au început să vină de ziua mea! La mulți ani, Bianca!”, a mai dezvăluit prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine”.