FOTO! În cea mai importantă zi, Tavi Clonda a încălcat legea! Ce riscă soțul Gabrielei Cristea!

Publicat: 14/04/2018 | 16:54

În cea mai emoționată zi din viața lui, Tavi Clonda nu s-a putut abține și a încălcat legea. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a surpins ”în fapt” pe soțul Gabrielei Cristea. Pentru fapta sa, cântărețul ristă o amendă usturătoare.(CITEȘTE ȘI: CUM S-A ÎMBRĂCAT NAȘA CRISTINA ȘIȘCANU, LA BOTEZUL FETIȚEI GABRIELEI CRISTEA! ȚINUTA LE-A TĂIAT RESPIRAȚIA TUTUROR INVITAȚILOR)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți părinți, azi a fost o zi specială pentru ei. În afară de creștinarea fetiței lor, cei doi au hotărât să se căsătorească religios în aceeași zi cu botezul. Cu toate că a fost o zi încărcată și pe semne că a fost năpădid de emoții, Tavi Clonda a omis un lucru important. Mai exact, soțul vedetei Tv a circulat pe drumurile publice cu un BMW ce nu avea montată plăcuța de înmatriculare pe față. Conform Codului Rutier: Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a avea montată una dintre plăcuţele cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare ori dacă plăcuţele cu numărul de înmatriculare ori de înregistrare nu sunt fixate în locurile special destinate se sancționează cu amenda prevăzută în clasa III de sancțiuni,  de la 9 la 20 puncte-amendă, respectiv de la  720 lei- 1.600 lei + 6 puncte de penalizare.(NU RATA, AICI: CE CADOU A PRIMIT GABRIELA CRISTEA DE LA NAȘI PENTRU MICUȚA VICTORIA!)

Mașina condusă de Tavi Clonda nu avea plăcuța de înmatriculare pe față

Fetița Gabrielei Cristea are patru nași

Zi emoţionantă pentru Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda. Cei își creștinează fetița, în vârstă de aproape opt luni. Slujba religioasă de creștinare a prințesei lor, Bella Victoria Margot, are loc la o bisericuță din apropierea casei lor din zona Corbeanca.( NU RATA, AICI: GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA ȘI-AU BOTEZAT AZI FEȚITA!)

 

 

 

Citește și...