FOTO \ Cristian Daminuță și-a dat pe spate soția cu un cadou cât salariul lui Alibec

Publicat: 22/03/2018 | 10:30

Cristian Daminuță și-a dat pe spate soția cu un cadou cât salariul lui Alibec. De când s-a făcut băiat de casă, Cristian Daminuță a început să facă lucruri de-a dreptul nebunești. De curând, cel mai răsfățat sportiv de la noi din țară a cheltuit o avere pentru a-și face soția fericită.

Citește și: A ALERGAT DUPA DOUA IEPUROAICE, DAR N-A PRINS NICIUNA! CE SE INTAMPLA ACUM CU DAMINUTA: FEMEILE DIN VIATA LUI AU FACUT ASTA

Cristian Daminuță și-a dat pe spate soția cu un cadou cât salariul lui Alibec.  Cristian Daminută, tânărul fotbalist care a ajuns celebru datorită escapadelor nocturne pe care le-a avut cu diferite frumuseți din showbiz-ul românesc și nu datorită evoluțiilor de pe terenul de fotbal, știe cum să îi aducă zâmbetul pe față tinerei ce l-a prins definitiv în mrejele iubirii și alături de care a mers în fața ofițerului Stării Civile.

Citește și: EMOTII MARI PENTRU DAMINUTA! DENISA BOTCARI A FOST FOTOGRAFIATA INTR-O IPOSTAZA CARE-L VA DA PESTE CAP!

Citește și: O SA RAZI IN HOHOTE! E MAI TARE CA BLOCNOTES! CE GAFA A FACUT DAMINUTA PE FACEBOOK

Cristian Daminuță și-a dat pe spate soția cu un cadou cât salariul lui Alibec. Recent, Cristian Daminuță a făcut un gest de milioane pentru senzuala lui nevastă. Mai exact, Cristian Daminută a ”spart”, în câteva minute, o sumă fabuloasă, 50.000 de euro, salariul pe care cel mai titrat atacant de la noi din țară, Denis Alibec, îl încasează de la clubul FCSB,  pe un Porsche Panamera.  Se pare că, atunci când vine vorba de fericirea persoanelor dragi, fostul fotbalist legitimat la Internazionale Milano nu ține cont de nimic.

Citește și: VIDEO \ NOUA OBSESIE A LUI GIGI BECALI FACE SENZAȚIE ÎN CANTONAMENTUL U19! UITE DE CE I SE SPUNE ”MESSI DIN ARDEAL”

În cariera sa, Cristian Daminuţă a fost legitimat la Poli Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon şi Olimpia Satu Mare. El are 3 selecţii şi un gol marcat pentru România U17, dar şi 4 meciuri disputate pentru România U19.

Citește și...