FOTO Ea este BOMBA sexy a lui Eugen Trica! „Jose” a inlocuit-o pe Lorena cu un fost fotomodel

Publicat: 17/10/2015 | 17:52

Eugen Trica se iubeste cu un fost model. Dupa ce s-a despartit de Lorena, antrenorul s-a recuperat in bratele Roxanei Nestian, o domnisoara mai tanara, care in trecut a colaborat profesional cu fosta nevesta a lui "Jose" si s-a iubit cu un alt fotbalist.
 

In primavara acestui an, Eugen Trica si Lorena au divortat dupa o casnicie de 17 ani.

 

Lorena si Eugen Trica au divortat dupa 17 ani de mariaj
Lorena si Eugen Trica au divortat dupa 17 ani de mariaj

 

Desi s-a spus ca separarea ar fi fost din vina fostului fotbalist de la Steaua si Universitatea Craiova, fiica lui Ilie Balaci nu a vrut sa comenteze pe marginea acestui subiect. „La noi nu s-a pus problema de infidelitate. Nici eu nu am fost genul de sotie care sa caut prin buzunare, sa citesc sms-uri. Poate m-a inselat, nu stiu asta, dar eu nu am simtit asta. Restul e cancan, am eu vorba asta”, a declarat Lorena pentru CANCAN.ro.

 

Lorena Balaci si-a recapatat zambetul
Lorena Balaci si-a recapatat zambetul


„Jose” s-a recuperat in bratele unui fost manechin


Cert este ca la scurt timp dupa ce s-a pronuntat divortul, la notar, „Jose” s-a afisat cu o noua cucerire. Este vorba de un fost fotomodel, Roxana Nestian, cea pe care Trica si-a asumat-o repede si s-a afisat cu ea la o nunta.

 

Roxana Nestian
Roxana Nestian

 

Chiar daca s-au comportat ca un cuplu, fostul antrenor de la CFR Cluj a fost extrem de atent si a cerut sa nu fie fotografiat alaturi de Roxana. “Evita sa apara in poze ca un indragostit din respect pentru Lorena. El si Roxana sunt impreuna de mai mult timp, dar Eugen nu vrea sa oficializeze inca relatia”, a spus un apropiat al fotbalistului pentru CANCAN.ro.

 

Roxana Nestian

Roxana Nestian

 

CITESTE SI: 

VEZI reactia lui Ilie Balaci in legatura cu divortul fiicei lui de Eugen Trica! “Minunea blonda” socheaza: “Am tinut cu…”

Si-a refacut viata dupa divort! Fosta sotie a lui Eugen Trica iubeste din nou

 

Roxana Nestian se iubeste cu Eugen Trica
Roxana Nestian se iubeste cu Eugen Trica


Roxana s-a iubit cu un alt fotbalist

Interesant este ca Eugen Trica nu este primul fotbalist din viata Roxanei.

 

Roxana Nestian s-a iubit cu Georgian Paun
Roxana Nestian s-a iubit cu Georgian Paun

Roxana Nestian
Roxana Nestian

 

Astfel, tanara a fost iubita a lui Georgian Paun, fostul mijlocas de la Dinamo. Cei doi au avut o relatie in anul 2011, pe vremea in care fotbalistul a evoluat la Iasi. Tanara a dorit sa inceapa o cariera in televiziune, insa dupa ce a participat la mai multe preselectii a renuntat la acest lucru, acum gasindu-si linistea in bratele lui Eugen Trica.

Ion Margarit
 

Citește și...