FOTO EMOTIONANT! ULTIMA IMAGINE cu ei in viata, cu doar CATEVA MINUTE inainte de tragedie

Publicat: 31/10/2015 | 03:00
FOTO EMOTIONANT! ULTIMA IMAGINE cu ei in viata, cu doar CATEVA MINUTE inainte de tragedie

Sute de oameni disperati, parinti si prieteni indurerati s-au strans, vineri noaptea, dupa ora 23:00, pentru a-si gasi apropiatii. Multi dintre ei au pierit in tragicul incendiu, altii sunt internati in stare grava la spital.

In jur de 200 de tineri s-au strans in clubul Colectiv din Capitala pentru a lua parte la un concert rock. In jurul orei 23:00, locatia a luat foc, dupa ce instalatiile, tavanul si peretii au luat foc, dupa un foc de artificii.

Sute de oameni se aflau in club in momentul in care a izbucnit incendiul
Sute de oameni se aflau in club in momentul in care a izbucnit incendiul

Inainte ca nenorocirea sa aiba loc, in club s-au facut fotografii, imagini care vor ramane pentur totdeauna in memoria celor dragi. Victimele au fost surprinse pentru ultima data in viata. Nimeni nu prevestea ce urma sa se intample.

Aceasta este ultima fotografie cu victimele in viata
Aceasta este ultima fotografie cu victimele in viata

27 de morti

Potrivit informatiilor aparute pana la ora 03:11 (vineri spre sambata) in incendiu si-au pierdut viata in jur de 27 de oameni. Un martor la eveniment a povestit filmul tragediei. „Focul a pornit de la nişte artificii. S-a extins pe stâlpul clubului după care a luat foc totul. Uşa de evacuare – era doar una singură deschisă, celalaltă era blocată. S-au călcat în picioare. Au spart uşa. În 20 de minute a venit primul echipaj de poliţie. După care au venit pompierii. Au intrat cu măştile de oxigen înăuntru şi au băgat cam o linie la 30 de minute. Explozie nu a fost, dacă era explozie muream cu toţii”.

MAI a emis un nou comunica de presa, la ora 02:20 – „Primul apel la 112 a fost înregistrat la ora 22.36, iar primele echipaje medicale de intervenţie au ajuns la faţa locului la 22.43. Gabriel Oprea a solicitat sprijinul MAPN pentru utilizarea spitalului Militar Central dacă situaţia o impune. Raed Arafat şi Gabriel Oprea au fost la spitalul de Urgenţă Floreasca, Spitalul Municipal şi la Spitalul de Arşi unde au fost internaţi 93 de răniţi”.

De asemenea, vicepremierul Gabriel Oprea a convocat, sâmbătă, la sediul Guvernului, începând cu ora 07.00, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Larisa Ciuta

Citește și...