FOTO | Rihanna își închiriază vila! Cum arată luxoasa casă din New York

Publicat: 18/07/2020 | 17:16

Rihanna își închiriază vila. Iată cum arată luxoasa casă din New York și cât plătesc cei care vor să locuiască acolo o lună. 

Situată în New Hamptons, casa de vacanță a artistei americane este o adevărată „bijuterie”, iar panorama pe care o poți privi pe ferestrele sale este una de vis. 

Rihanna a decis recent să își închirieze vila, iar suma pe care o cere este, desigur, una impresionantă. Viitorii chiriași vor trebui să scoată din buzunar 415.000 de dolari pentru o singură lună de ședere.

Extrem de spațioasă și mobilată cu multă mobilă albă, casa are, de asemenea, o baie deosebită, amenajată cu marmură albă și cu o cadă imensă. 

Vila este situată pe malul golfului

În plus, vila de 2.140 de metri pătrați are o piscină exterioară încălzită, așezată chiar pe malul golfului, și un doc privat. 

În trecut, casa a găzduit personaje celebre. Khloe și Kourtney Kardashian au închiriat-o în 2014 și a servit ca fundal pentru o mare parte din reality show-ul lor.

Rihanna a reușit să dea lovitura anul trecut și a devenit oficial cea mai bogată femeie din industria muzicală, chiar dacă nu a mai lansat niciun single din 2016.

Artista în vârstă de 31 de ani are în acest moment o avere de 600 de milioane de dolari. Conform revistei Forbes, gama de produse Fenty Beauty lansată în 2017 în colaborare cu Sephora i-ar fi adus Rihannei în cont peste 100 de milioane de dolari, chiar în primele săptămâni de la lansare.

Foto: Observer