FOTO! Veteranul de la echipa nationala se mandreste cu o sotie de Champions League! Ea e Iulia, doamna Rat!

Publicat: 23/10/2015 | 17:04

Sotia lui Razvan Rat este una dintre cele mai sexy neveste de la echipa nationala. Iulia este originara din Ucraina, iar internationalul roman a cunoscut-o intr-un magazin. A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci au ramas impreuna.

Razvan Rat se mandreste cu o sotie foarte frumoasa. Internationalul roman se iubeste de mai multi ani cu Iulia, o frumoasa bruneta din Ucraina, care i-a daruit si un copil, o fetita pe nume Nicole.

 

Razvan Rat

 

Cei doi s-au casatorit in vara lui 2007, iar in 2011 au devenit parinti. Fundasul stanga si-a cunoscut sotia intr-un magazin si a fost dragoste la prima vedere, de atunci, romanul si partenera lui fiind nedespartiti.

 

Razvan rat

 

Iulia a invatat limba romana de dragul sotului ei

Daca la inceput au dialogat in limba rusa, Iulia s-a chinuit si a invatat romana, iar cat priveste micuta familiei Rat, strategia a fost simpla. “Mai intai va invata rusa, iar apoi limba tatalui. Nu vrem sa o zapacim si am lasat eu de la mine”, a povestit Razvan.

 

Razvan Rat Iulia

 

CITESTE SI: 

S-a dus la banca si a aflat vestea! Criza din Grecia il afecteaza si pe fotbalistul Razvan Rat

Razvan Rat cheltuieste mii de euro lunar pentru tratamentele de infrumusetare

 

Razvan Rat


A trecut de borna de 100 de selectii

In varsta de 34 de ani, Razvan Rat va participa, la anul, la ultimul sau turneu final din cariera, Campionatul European din Franta.

 

Razvan Rat

 

In aceasta campanie de calificare, fostul aparator de la Rapid si Sahtior Donetk a reusit sa bifeze borna de 100 de selectii sub tricolor, capitanul echipei nationale intrand, astfel, intr-o galerie selecta din care mai fac parte fotbalisti precum Gheorghe Hagi, Gica Popescu sau Dorinel Munteanu.

Ion Margarit
 

Citește și...