Fotografie de nuntă indecentă, făcută la cererea soacrei! Imaginea a devenit virală

Publicat: 05/10/2017 | 14:48
O fotografie de nuntă, făcută de un cuplu olandez proaspăt căsătorit, a stârnit amuzamentul internauţilor din întreaga lume. La prima vedere, pare că cei doi soţi n-au mai avut răbdare să ajungă până în cameră şi şi-au dat frâu liber dorinţelor, în văzul tuturor.
 

Imaginea cuplului olandez a fost postată online de către fotograful care a realizat-o şi s-a viralizat imediat, potrivit Dailymail.

Unii dintre soţi nu au avut răbdare ca petrecerea să se sfârşească, pentru a se retrage liniştiţi în apartamentul lor, pentru o noapte a nunţii de neuitat. Din fericire, ei şi-au schimbat jurămintele de nuntă şi sunt, oficial, căsătoriţi“, a scris fotograful Michel Klooster, pe Facebook.

Cu toate că pare o scenă desprinsă din filmele pentru adulţi, de fapt, fotografia este cât se poate de inocentă. Mai mult, se pare că ea a fost realizată la cererea soacrei!

N-am vrut ca părţile private să fie vizibile în imagine, dar tot ceea ce creează această impresie este interesant. Atât mirii cât şi rudele lor erau oricum foarte veseli. A fost o nuntă frumoasă şi obişnuită, la care nu trebuia să fie chiar totul atât de formal. Oricine crede că fotografia este ofensatoare, trăieşte încă în anul 1996, după părerea mea. Dintre toate fotografiile realizate, există una care este amuzantă şi inedită, iar în zece ani de acum înainte, încă va fi amuzant de discutat despre ea. Lăsa-ţi-i să se bucure de fericirea lor, ceea ce vă doresc şi vouă. Viaţa este şi-aşa suficient de moralizatoare“, a explicat fotograful.

 

Angie Voicu

Citește și...