Franța e campioana mondială! Imagini emoționante cu învinșii, croații, consolați de șefa țării, Kolinda Grabar-Kitarović! Putin și Macron i-au îmbrățișat și ei

Publicat: 15/07/2018 | 20:54

Franța este noua campioană mondială, după ce a învins Croația cu 4-2, pe stadionul Lujniki din Moscova. Croații au primit medaliile de vicecampioni primii și au fost consolați chiar deșefa statului, Kolinda Grabar-Kitarović.

Aceasta i-a îmbrățișat pe fiecare, unii dintre ei cu lacrimi în ochi. Președintele Croației, prima femeie în această funcție din fosta țară iugoslavă, a fost în tribune la ultimele meciuri ale lui Modric și compania.

CITEȘTE ȘI: FRANȚA ESTE NOUA CAMPIOANĂ MONDIALĂ! A ÎNVINS CROAȚIA CU 4-2, DUPĂ UN MECI DE POVESTE!

Și Emmanuel Macron i-a felicitat pe jucătorii croați, alături de președintele Rusiei, țara organizatoare a turneului final al Campionatului Mondian din 2018, Vladimir Putin.

Franța a câștigat mai greu decât o arată scorul finala. A deschis scorul, după mai bine de 20 de minute în care vioara întâi au fost croații. Și dintr-o greșală a arbitrului, care a dictat o lovitură liberă inexistentă la Griezmann.

Apoi, la 1-1, a avut noroc cu un penalty, la un henț al lui Perisic, atunci când francezii nu aveau vreo șansă importantă de gol.

Citește și...