Fratele ANGELINEI JOLIE ar fi determinat divorţul dintre ea şi BRAD PITT: „Trăia împreună cu ei…“

Publicat: 09/04/2017 | 14:56

Una dintre cele mai recente ipoteze potrivit căreia Brad Pitt şi Angelina Jolie au pus punct relaţiei lor şi au divorţat ar reuşit să şocheze pe toată lumea.

Asta deoarece „responsabil“ de divorţul celor doi actori ar fi fost nimeni altul decât fratele Angelinei Jolie, care practic locuia cu celebrul cuplu. Mai mult, Brad Pitt nu ar mai fi suportat toate acestea şi i-ar fi dat soţiei sale un ultimatum. ”James era atât de apropiat, încât de fapt trăia împreună cu ei. Acest lucru l-a împins pe Brad la un ultimatum. El i-ar fi cerut soţiei sale să aleagă: El sau eu!”, a povestit Ian Halperin, un jurnalist şi realizator de filme documentare.

În plus, până acum s-a scris de nenumărate ori că relaţia pe care Angelina Jolie şi fratele său ar avea-o nu e tocmai una firească. Asta deoarece în anul 2000, potrivit publicaţiei ABC, cei doi fraţi s-au sărutat pe buze în momentul în care erau pe covorul roşu de la Oscaruri. Pe atunci, actriţa explica că ar fi vorba doar despre un semn de „iubire frăţească“, însă relaţia lor nu a fost niciodată privită cu ochi buni de către criticii de la Hollywood.

”Este foarte dificil de asimilat o relaţie ca cea pe care o aveau ei”, a explicat o sursă din anturajul acestora. ”A fost destul de ciudat, săruturi, îmbrăţişări, ca şi cum era o relaţie paralelă”, a spus Ian Halperin.

 

Citește și...