Fratele Mădălinei Manole e disperat: ”Nu mi-am mai văzut nepoțelul decât în poze!”

Publicat: 25/02/2018 | 23:43

A fost un  weekend plin de emoții, tristețe și amintiri în familia Mădălinei Manole. Fratele regretatei artiste a făcut parastasul Eugeniei Manole, dar nu a putut să nu se gândească și la  “Fata cu părul de foc” și la copilul ei. În exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, Marian Manole a făcut declarații răvășitoare despre comemorare, dar și despre nepoțelul său și despre relațiile tensionate ale familiei cu Petru Mircea, soțul cântăreței.

Parastasul de un an al mamei Mădălinei Manole a avut loc în acest weekend. La slujba de pomenire au fost prezente rudele, dar și apropiații familiei. Eugenia Manole a murit pe 4 martie 2017, după ce a pierdut lupta cu temutul cancer. Maladia a fost depistată cu doar două luni înainte ca mama Mădălinei să moară.

“O mică masă la local, așa cum se face. Mama făcea așa pentru parastasele surorii mele – mai făceam cu familia în casă”, a povestit Marian Manole în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România.

Întrebat despre nepotul său, Petru Mircea Junior, fratele Mădălinei Manole a spus cu durere în glas și suflet că îl vede doar în poze.

“Nu, nu, nu l-am mai văzut (n.r.: răspunsul la întrebarea: «L-ați mai văzut pe nepotul dumneavoastră?»). Nu l-am văzut decât în poze, nu l-am văzut de când era mititel, când l-a adus mama lui acasă. În rest, nu l-am văzut decât în poze”, a spus cumnatul lui Petru Mircea.

Marian Manole a adăugat că, în continuare, cumnatul său nu dă semne de împăcare, ci dimpotrivă: îi ține la distanță pe el și tatăl său de micuțul Petru Mircea Jr.

“Nu că e război, dar nu există! Individul ăla nu răspunde la telefon, când răspunde, lasă mesaj urât și amenințător. Când a fost să ne vedem nepotul, ani de zile, când trăia mama și părinții mei erau mai sănătoși, ne-a închis ușa în față, poarta în față, nu ne-a răspuns, a dispărut. Cum să îmi răspundă la telefon? Păi noi suntem prieteni?! Noi nu suntem nici măcar dușmani. Suntem total paraleli, pentru mine nici nu vreau mai existe, nici nu vreau să mă mai gândesc la el, pentru că mi-a băgat sora în groapă și pentru mine este călăul familiei. Nu a avut nici bunul simț și un dram de suflet să zică: «Băi, a murit soacră-mea», deși el a băgat-o în groapă și pe ea: «Hai să fac ceva». El a declarat-o clar, răspicat că: «Peste mormântul lui vom vedea copilul»”, a mai povestit Marian Manole pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România.

Marian și-a adus aminte și de o petrecere la care a fost cu sora lui chiar cu un an înainte ca ea să înceteze din viață.

“Mi-aduc aminte, până să moară sora mea, am fost cu ea la o petrecere în familie și – cred că era cu un an de zile înainte, mai puțin – mi-aduc aminte și acum, văd cu ochii deschiși ce frumos a fost seara aia la local. Și cum se distra și cum cânta, și cum îi distra și cum îi încânta pe invitați. A fost ceva special”, a mărturisit cu tristețe fratele Mădălinei Manole.

 Întrebat despre starea de sănătate a tatălui său, Marian Manole s-a arătat îngrijorat, pentru că Ion Manole este destul de bolnav și se consumă mult pentru că nu le mai are alături pe fiica și pe soția lui.

“Bine, și le ia, nu și le ia (n.r.: medicamentele), nu stau lângă el secundă de secundă. Eu îi iau rețetele medicale, eu i le cumpăr, eu i le duc. Cum și le ia, nu știu, pentru că nu am femeie să îmi permit  să o plătesc ca să stea cu el zi de zi. Am și eu familia mea – bine, și el face parte din familia mea – soție, copil, casă, serviciu, greutăți, cu probleme cotidiene. Și el face parte din tot ansamblul ăsta, e zilnic la noi, la masă, la băiatul meu. Copilul meu îl ajută și el. El e singur la el în casă, noaptea – că atunci contează cel mai mult la un bătrân. Ziua și-o umple cu noi, noi stăm în apartamente diferite, dar noaptea nu am cum să i-o umplu. Plus că lui îi lipsește femeia lângă care a stat jumătate de secol – 51 de ani”, a mai spus fratele Mădălinei Manole în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România.

Spectacol în memoria Mădălinei

Sâmbătă, 3 martie, va avea loc un spectacol în onoarea Mădălinei Manole la Sala Palatului. Printre artiștii care vor urca pe scenă în memoria “Fetei cu părul de foc” se numără: Mirabela Dauer, Alexandru Arșinel, Aurelian Temișan, Nico, Daniel Iordăchioaie, Anca Țurcașiu, Oana Sârbu, dar și alții.

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a împlinit 43 de ani. Trupul fără viaţă al regretatei artiste a fost găsit de Petru Mircea chiar în vila din Otopeni unde locuiau. Ei au un băiat împreună, care s-a născut pe 8 iunie 2009.  Petru Mircea Jr. este crescut de soțul cântăreței.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...