Fuego a răbufnit după ce s-a scris că ar fi murit: ”Mortul vine mâine în platou”

Publicat: 18/09/2018 | 22:47

Fuego a răbufnit după ce în mediul online a apărut o știre falsă conform căreia artistul ar fi murit. Îndrăgitul cântăreț a vrut să-și liniștească fanii și le-a mărturisit, în direct, la TV că nu este nimic adevărat din ceea ce s-a scris.

De câteva ore, în mediul online a apărut o știre conform căreia Fuego și-ar fi pierdut viața într-un accident rutier. Artistul a vrut să lămurească situația și după ce și-a sunat familia… a intrat în direct, la TV pentru a spune țării întregi că este bine, sănătos și că va ajunge în instanță pentru ca vinovații să plătească. (CITEȘTE ȘI: FUEGO A SLĂBIT 15 KILOGRAME CU O DIETĂ INCREDIBILĂ! ”AM GĂSIT VARIANTA IDEALĂ”)

„Pe mine mă sună telefoanele de două ore, mă gândesc şi eu că mai am o mamă, o bunică care pot să fac infarct pe loc. Eu mi-am clădit întotdeauna cariera pe corectitudine încercând să mă ţin departe de lucrurile urâte. Dacă până acum am refuzat să intru în polemici, glume proaste, pentru că s-a ajuns prea departe le promit celor care au scris că îi voi acţiona în judecată”, a spus Fuego la Răi da’ buni.

„Am sunat la mama, la bunica, să anunţ că totul e în regulă, că nu am avut un accident şi nu s-a întâmplat, nimic adevărat. Mortul vine mâine în platou”, a mai spus Fuego.

Fuego va prezenta o emisiune care va rula pe TVR 2

Cunoscut pentru sensibilitatea și dăruirea sa, Paul Surugiu, știut de români drept Fuego, este, de peste 25 de ani, unul dintre cei mai populari și iubiți artiști din România. Cântăreț, pictor și moderator de emisiuni, el a devenit o figură reprezentativă pentru promovarea valorilor din arta românească. Cu 31 de albume de studio, peste 600 de piese în repertoriu, cinci discuri de aur și două de platină pentru vânzări, Paul Surugiu-FUEGO se numără printre artiștii care susțin în permanență concerte sold-out, iar în 2012 a primit distincția de „Artist al Poporului Republicii Moldova”. (CITEȘTE ȘI: LA 42 DE ANI, FUEGO SIMTE CĂ ÎNTINEREȘTE! AZI E ZIUA DE NAȘTERE A ARTISTULUI!)

„Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu și despre România, despre valorile sale, despre muzica și oamenii care au definit-o și au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe!

Sunt entuziasmat și vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veți putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând și premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentați și vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spațiul care ne-a definit.

Asta pentru că într-adevăr, mi-e «DRAG DE ROMÂNIA MEA!» și de tot ce are și a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum și vor reuși să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreț și ambițios!

Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceștia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Și cu asta vin în fața voastră, arătându-vă România mea și toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”, a spus Paul Surugiu-FUEGO. (VEZI ȘI: FUEGO A FĂCUT ÎNTÂLNIREA DE 20 DE ANI DE LA TERMINAREA FACULTĂȚII!)

Citește și...