Fuego nu s-a putut abține. Mesaj pentru cei care fac glume cu “Împodobește, mamă, bradul!”. “Toată lumea se trage din maimuță!”

Publicat: 14/03/2019 | 09:40

Fuego are public de toate vârstele și face o performanță pe care mulți n-ar putea să o realizeze, de 11 ani. Adună, în țară, săli pline, acolo unde publicul e mai receptiv, mai pretențios și mai puțin înstărit ca în capitală. Și fără o promovare excesivă, reușește să pună producții impresionante în scenă și să lanseze melodii de colecție.

Recent, Fuego a dezvăluit că îl distrează la maximum glumele care sunt făcute pe seama lui. A precizat, totuși, că este deranjat de cele realizate de oameni mai puțin inspirați.

Sunt glume bune, la care râd non stop! Sunt glume superbe, care sunt făcute de oameni deștepți. Normal că mă afectează glumele de prost gust, dar glumele bune le gust și eu.  Toată lumea se trage din maimuță, doar Fuego din măicuță, pentru că eu cânt despre mamă, iar asta-i tare de tot! Dă-i lui Fuego un glob și bagă-l într-o cameră cu 10 brazi, să-i împodobească. Asta iar e tare” a spus Fuego. Anul 2019 este unul aniversar pentru Paul Surugiu-Fuego.

Renunță la numele de scenă “Fuego”!

Altfel, în urmă cu doi ani, artistul le-a făcut fanilor săi mărturisirea că va renunţa la numele de scenă, iar „Fuego“ va deveni istorie. Asta deoarece cântăreţul doreşte să meargă mai departe în cariera sa muzicală şi să se promoveze cu numele real, cel de Paul Surugiu.

Mi se pare că e vremea să renunţ treptat la numele de FUEGO! Nu ştiu sincer cât de uşor le va fi glumeţilor să digere schimbarea aceasta şi să găsească noi poante, unele mai reuşite, altele mai limitate, pe seama numelui Paul Surugiu! Sincer, m-am înţeles bine cu Fuego! La începuturi vorbeam despre ce cântam, mai apoi am zis că trebuie să-l impun, ulterior numele devenise cunoscut şi oamenii mă identificau. Acum e deja pe buzele oamenilor şi uşor pot reveni la numele meu! Oricum, am ajuns într-o altă etapă a carierei mele şi ştiu că pot face mult mai mult pentru publicul şi admiratorii mei! Cu sentimentul acesta m-am trezit de dimineaţă“, a scris artistul pe contul său de Facebook.

Citește și...