Fuego, ședință foto spectaculoasă în Valea de Foc din Las Vegas – Nevada! FOTO-EXCLUSIV

Autor: C. C.
Publicat: 19/02/2020 | 12:21

Fuego ”lovește” din nou! De această dată, aflat în America, a ales să-și facă o ședință foto profesională, care să-i promoveze proiectele viitoare, tocmai în mijlocul deșertului, pe coasta de Vest a Americii, în statul Nevada. Și ca tacămul să fie complet încins, a ales chiar VALEA DE FOC, un parc natural vechi de mii de ani, cu un peisaj spectaculos, format în timp, prin sedimentări și depuneri!(CITEȘTE ȘI: FILMĂRI RARE CU UNUL DINTRE PROPRIETARII CELOR MAI SCUMPE MAȘINI DIN ROMÂNIA! ARE UN „GARAJ” DE 3 MILIOANE €, DAR…)

Peisajul este mirific, iar artistul ne-a dezvăluit că a fost uluit de acest loc al lumii, care descrie, în lumină naturală, nuanțe de roci superbe, forme nemaiîntâlnite, de elefanți sau oameni, precum și decoruri perfecte pentru a face poze atipice. Îmbrăcat în hainele care l-au consacrat, Paul Surugiu a descins în deșert, alături de un fotograf profesionist, pentru arealiza imagini de colecție. Contrastele l-au atras, iar rezultatul a ieșit pemăsura așteptărilor! Puteți vedea mai jos câteva instantanee, urmând ca în viitor, artistul să ne arate toate fotografiile!(NU RATA: CINE A ”FURAT-O” PE LOREDANA GROZA DE LA PRO TV + CE CONTRACT I-A PROPUS ANTENA 1?!)

„Am fost de-a dreptul cucerit de VALEA DE FOC! Mi-am spus că trebuie să fac o ședință foto profesională și m-am gândit că aici ar fi cel mai potrivit loc, cumva predestinat! Parcul acesta natural este mirific, o împletire de culori, de peisaje, de roci care au tot felul de forme și care crează o imagine venită cumva din altă lume! Am petrecut câteva ore și-am încercat să imortalizăm și instantanee cu mine, dar și parte din atmosfera aceea aridă, dar totuși plină de lumină și vitalitate! Este o zonă veche de mii și mii de ani, înainte, acolo fiind fundul unei mări, care între timp s-a retras, lasând loc naturii să-și facă de cap și să creeze astfel de minunății! America e oricum țara contrastelor și locul în care ai parte de libertate, de diversitate, de totfelul de senzații și stări!” a mărturisit Paul Surugiu – Fuego, vedeta TVR 2

Fuego, ședință foto spectaculoasă în Valea de Foc

Pe 8 martie, debutează sezonul al patrulea al emisiunii ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, la TVR 2

În câteva zile, mai exact pe 8 martie, de la ora 15.00, debutează al patrulea sezon al show-ului său de la TVR 2, emisiune care are audiențe foarte bune și care pune divertismentul pe alt plan, fiind în același timp o emisiune care oferă și relaxare, dar și conținut. Prima ediție se anunță a fi una atipică, dar exclusivă,  Fuego va merge pe urmele … copilăriei sale, tocmai la Turda, acolo unde se va reîntâlni cu profesorii săi. Ne va prezenta orașul al cărui Cetățean de Onoare este, ne va duce în curtea școlii și desigur, cel mai emoționant, în casa mamei și a bunicii sale, cea din urmă acorându-i un interviu cutremurător. Toate acestea vor fi dăruite publicului, împreună cu momente muzicale, alături de artiști precum Marcel Pavel, Dan Spătaru, Aurelian Andreescu, Mihai Constantinescu, Florin Bogardo, Luigi Ionescu, Ovidiu Komornyik și alții. Pe 15 martie în schimb, artistul revine în platou, având un studio nou sezonul acesta și multe surprize, exclusivități, devenind actor în fiecare ediție, aducând la rampă scenete de neuitat, alături de actori și artiști neașteptați.(NU RATA: ”PRINȚESA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA A ”FUGIT” DE ACASĂ, NOAPTEA, ÎN PAPUCI! MOTIVUL…)

Concertul “SIMFONIC”, de la SALA PALATULUI, o adevărată desfășurare de forțe

Pe 22 martie, de la ora 20.00, Fuego concertează la Sala Palatului, într-un concert pop-simfonic, alături de 130 de artiști pe scenă – Orchestra Metropolitană București și Corul Accoustic, dirijate de Daniel Jinga. Fuego va avea șapte invitați surpriză pe scenă, precum și dansatori. Printre artiștii anunțați senumără marea soprană Felicia Filip! Veți avea ocazia să-l vedeți și să-l ascultați pe marele artist într-o altă prezentare, diferită de tot ce știți până acum despre el. Celebrele sale piese, melodii de colecție, cântecele carel-au consacrat în cei 25 de ani de carieră se vor auzi diferit, în variantă simfonică, cu orchestrații spectaculoase. Show-ul va fi realmente colosal, cupeste 100 de oameni pe scenă, cu elemente speciale și multă emoție. Bilete se găsesc online și la Sala Palatului, iar detalii pe pagina de Facebook a artistului!

 

Citește și...