Fustițele le-au jucat feste și li s-a văzut tot! Atenție, imagini necenzurate!

Publicat: 07/03/2020 | 15:00

Fanii le admiră, le pândesc, le cer autografe și, în general, le urmăresc toate mișcările și fotografiile postate în mediul online. Sunt mereu în centrul atenției, indiferent dacă este vorba despre evenimentele mondene unde se îmbracă în ținute care acaparează privirile sau, pur și simplu, merg să facă plajă ori intră în sălile de fitness pentru a-și întreține siluetele. Frumoasele lumii mondene nu ies niciodată de sub lumina reflectoarelor, iar atunci când este vorba despre… fustițe care joacă feste totul devine cu mult mai incitant. Firește, divele showbizului ar dori să se înfățișeze fanilor numai în ipostaze deja studiate, însă întâmplarea joacă un rol esențial atunci când apar scenarii ”hot”. De-a lungul vremii, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost ”alături” de vedete în cele mai diverse momente, iar topurile prezentate au făcut furori și au devenit virale. De data aceasta, vă propunem un TOP 30 al imaginilor – necenzurate – în care divele s-au trezit, dintr-o dată, trădate de propriile fustițe care ar fi trebuit să acopere locuri intime, destinate numai partenerilor de viață. (CITEȘTE ȘI: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

Firește, ”greșeala” recunoscută este pe jumătate iertată, iar atunci când nici măcar nu este vorba despre ceva premeditat, scenariul capătă doar conotații… amuzant-erotice. Dar numai în pielea lor să nu fii. Exact când divelor le era lumea mai dragă, vestimentația s-a dovedit a fi pusă pe șotii, iar rezultatele incitante pot fi văzute într-o extraordinară GALERIE FOTO cu imagini necenzurate, interzise minorilor.  (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Surprinse exact la ”momentul potrivit”

Vedetele au căzut în bătaia obiectivului atunci când credeau că nu le vede nimeni. Coborau din mașini, s-au așezat pe scaune în poziții… nefirești și au plătit ”tributul” aferent, participau la diferite evenimente mondene și au ales, spre satisfacția admiratorilor, o vestimentație buclucașă. Ana Baniciu, Inna, Bianca Drăgușanu sau Anamaria Prodan le oferă fanilor și alte perspective vizuale, nu doar cele artistice, consacrate, iar clasamentul întocmit de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este senzațional. Magda Pălimaru și Ilinca Vandici nu au putut evita, nici ele, aparatul de fotografiat, însă frumoasele dive încântă privirile în orice situație, mai ales atunci când se vede… tot. (NU RATA: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZII NOȘTRI ÎN TIMP CE SE IUBEAU ÎN LOCURI PUBLICE)

Îmbrăcate extravagant, au oferit imagini de neuitat

Delia a fost și rămâne o prezență reconfortantă, de fiecare dată, iar nonconformismul ei a devenit literă de lege. Totuși, în unele situații a fost mai mult decât… deschisă în fața fanilor, așa cum s-a întâmplat, de altfel, și în cazul Loredanei Groza sau al Monicăi Gabor. Un destin șugubăț a prins-o pe picior greșit și pe focoasa Brigitte Pastramă, iar Geanina Ilieș, îmbrăcată în negru, le va face internauților… nopți albe. ”Zâna Suprizelor”, Andreea Marin, se luptă în clasament cu Andreea Raicu, Daniela Crudu și Carmen Brumă, astfel încât acest TOP 30 al fustițelor care au jucat feste vedetelor se transformă într-un alt punct de reper vizual de neuitat. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CELE MAI SCUNDE VEDETE DIN ROMÂNIA. CÂȚI CENTIMETRI AU ANDREEA ESCA, ANDREEA MANTEA ȘI INNA)

Lenjeriile intime, la vedere

Nicoleta Luciu, Simona Sensual și Lavinia Pârva. La o primă vedere, cele trei vedete ale lumii mondene nu ar avea nimic în comun. Însă TOPUL realizat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România le aduce împreună. Ce loc ocupă fiecare în clasament rămâne să aflați după accesarea GALERIEI FOTO, iar întrebarea firească este ”Cine a obținut un loc mai bun după ce a fost surprinsă așa cum nu și-ar fi dorit?” Atenție, încă nu ați aflat toate numele vedetelor care dau o luptă pe… viață și pe imagini-șoc. O mai țineți minte pe Eva Kent? Dar pe Wanda, DJ-ul cu tatuaje încântătoare?  Cum este nelipsită din viața mondenă, Oana Zăvoranu nu putea să ”rateze” un astfel de eveniment media, poziționându-se strategic și demonstrând, încă o dată, că nu dorește să fie doar o amintire la nivel vizual. Mai mult, nici Simona Gherghe sau Anda Adam nu s-au dovedit a fi ”pregătite” cum se cuvine, astfel că au fost și ele surprinse în poziții care permit accesul la… lenjeria intimă. (VEZI ȘI AICI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Ochiul se bucură, vedetele – încântate sau nu, totul este interpretabil din acest punct de vedere – sunt obligate să își asume rolul de persoane publice. În ciuda tuturor pregătirilor, în pofida momentelor în care totul este perfect – atât la nivelul vestimentației, cât și al machiajului sau al coafurii – viața oferă surprize nebănuite. Iar aceste suprize sunt așteptate – de fanii vedetelor și nu numai – cu sufletul la gură. Sunt ”sarea și piperul” în showbiz.  GALERIA FOTO oferită de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, va accelera pulsul și va fi factor determinat al puseurilor de tensiune, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când topurile întocmite de noi au ținut capul de afiș. (NU RATA: TOP 20 – CELE MAI RUȘINOASE GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR LA PLAJĂ. DANIELA CRUDU, DE EXEMPLU, A RĂMAS CU SUTIENUL ÎN MÂNĂ ȘI E DOAR PE LOCUL DOI. SĂ VEZI CINE E PE PRIMUL LOC, IMAGINILE SUNT FABULOASE)