Gabriel Cotabiță se roagă pentru Mihai Constantinescu: ”Minunea s-a întâmplat!”

Publicat: 18/05/2019 | 10:08
Gabriel Cotabiță se roagă pentru Mihai Constantinescu: ”Minunea s-a întâmplat!”

Gabriel Cotabiță a avut mari probleme în urmă cu patru ani, când a suferit un infarct. De aceea, artistul se roagă pentru Mihai Constantinescu.

De când a aflat că Mihai Constantinescu a suferit trei stopuri cardio-respiratorii și se află în stare foarte gravă la spital, ținut în viață de aparate, Gabriel Cotabiță se roagă pentru colegul său de breaslă.

„Gabi este mișcat de situația în care se află Mihai Constantinescu. Se roagă pentru el, la fel ca alți colegi de scenă. Așa cum și alții s-au rugat pentru viața lui în urmă cu patru ani. Se interesează regulat de starea de sănătate a colegului său. Și îi încurajează pe apropiații acestuia cu propria poveste de viață. În 2015, cei care i-au fost alături zi și noapte au crezut în minuni. Iar minunea s-a întâmplat”, a dezvăluit pentru Libertatea un apropiat de-al artistului.

La o minune speră și familia lui Mihai Constantinescu, soția actuală, Simona Secrier, dar și fosta parteneră de viață, Mihaela Constantinescu, rugându-i pe toți cei care-l cunosc pe artist să-i fie alături cu gândul, ruga și cu sufletul.

Citește și...