Gravidă în 8 săptămâni, Gabriela Cristea a facut întrerupere de sarcină. A făcut anunțul cu lacrimi în ochi

Publicat: 17/06/2019 | 18:21

Gabriela Cristea a oferit un interviu sincer și extrem de emoționant în cadrul unei campanii despre infertilitate. După ani buni în care s-a luptat cu această problemă medicală, ea a avut puterea să vorbească despre experiențele sale traumatizante. La un moment dat, vedeta a rememorat perioada în care a pierdut o sarcină și a fost nevoită să facă avort… iar amintirile de atunci au făcut-o să izbucnească în lacrimi. Cele două fiice, dar și soțul său, Tavi Clonda, o ajută să treacă mai ușor peste această dramă.

Citește și: Gabriela Cristea a vorbit pentru prima dată despre adulter: “Soțul meu este…”

Gabriela Cristea, în lacrimi când a vorbit despre infertilitate

În trecut, Gabriela Cristea a făcut numeroase fertilizări in vitro, însă niciuna nu a fost încununată cu succes. În cadrul unui proiect numit “4 minute de sinceritate. Despre infertilitate!”, publicat pe pagina de Facebook Și eu vreau să fiu părinte, prezentatoarea a vorbit despre încercările sale cumplite de a deveni mamă. Potrivit mărturisirilor sale, a rămas însărcinată cu Victoria la patru luni după ce a renunțat la a mai face acele tratamente. În primăvara acestui an, vedeta a devenit mamă pentru a doua oară.

“ (…). Și am început așa… ca orice om: iubindu-mă cu bărbatul iubit și așteptând să se întâmple… astăzi, mâine, poimâine și nu s-a întâmplat niciodată. Și iar am așteptat… La un moment dat, am descoperit cu bucurie și cu speranță și cu… nici măcar nu am cuvinte să-mi aduc aminte sentimentele de atunci… că sunt însărcinată. Bucuria noastră nu a durat decât câteva săptămâni… La opt săptămâni a trebuit să fac întreupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie și trebuia să merg cu povara asta mai departe, în condițiile în care noi ne doream să avem un copil. Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenţia pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune.

În luna februarie, îmi aduc aminte de fiecare dată de asta… Am mers mai departe. Am început procedurile pentru fertilizarea in vitro. Nu mai puteam sta aşa să aşteptăm la nesfârşit. Prima procedură, cu multă speranţă, rezultatul a fost de 0,3, ceva de genul ăsta, nimic. Am zis că prima încercare nu contează. A doua încercare… nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu cele dintre prima şi ultima. La un moment dat mă duceam la serviciu să muncesc doar ca să am bani să pot să fac fertilizare in vitro. Încă una, şi încă una. A trecut vara. Niciuna dintre fertilizări nu a prins, nici măcar o singură dată nu am rămas însărcinată datorită tratamentelor. 

Când am văzut ultima analiză care era tot zero, eram cu soţul meu în maşină. Eu nu am putut să mă uit. S-a întors către mine şi mi-a zis: o să învingem noi şi analiza asta! Eu plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă. Ştiu că e greu de crezut. Întotdeauna am încercat să stau cu zâmbetul pe buze şi să nu arăt lucrurile prin care am trecut. Am încercat să păstrez lucrurile mai mult pentru mine şi pentru noi, acasă. 

După patru luni, după ce am renunţat la fertilizări, mi-a întârzit ciclul menstrual. Am zis: e vreo dereglare, cine ştie. Mi-am sunat medicul. Mi-a zis să fac un test de sarcină. Am zis: da, da, bine… Îmi aduc aminte că m-am trezit dimineaţă pe la 7 duminică, am făcut testul şi l-am aruncat pe chiuvetă. Am zis că îl citesc când mă trezesc pe la 9-10. Când l-am aruncat pe chiuvetă, am crezut că nu văd bine. Se pozitivase, erau două liniuţe roşii roşii. Am deschis uşa de la baie şi am început să ţip. Era 7 dimineaţa (…)”, a povestit Gabriela Cristea în clipul care a fost urmărit în doar șapte ore de la postare de sute de mii de oameni pe pagina de Facebook numită Și eu vreau să fiu părinte.

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea la 3 luni după ce a născut. Vedeta îmbracă deja rochii scurte

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Citește și...