Acasă » Vedete » Gabriela Cristea, declarații în lacrimi despre mama ei moartă pe care nu a condus-o pe ultimul drum. Motivul pentru care tatăl ei nu a cunoscut-o pe Victoria

Gabriela Cristea, declarații în lacrimi despre mama ei moartă pe care nu a condus-o pe ultimul drum. Motivul pentru care tatăl ei nu a cunoscut-o pe Victoria

De: Cancan 10/05/2018 | 20:29

Relația pe care a avut-o cu părinții naturali a fost mereu un subiect delicat pentru Gabriela Cristea. . Astăzi, în cadrul unui interviu, prezentatoarea TV și-a deschis sufletul plin cu cicatrici și a vorbit despre ziua în care mama ei a murit, dar și despre cea în care a fost înmormântată. De asemenea, vedeta a abordat și motivul pentru care tatăl ei, Eugen Cristea, nu și-a văzut nepoțica. Micuța Victoria a venit pe lume în urmă cu aproape opt luni.

Citește și: Gabriela Cristea, declarații acide la adresa fostului soț la 5 ani de la divorț: „Nu pot să folosesc cuvântul la TV”. A vorbit despre scenele în care a fost lovită de Marcel Toader

Gabriela Cristea a mărturisit că părinții ei nu au sprijinit-o nici în viața personală, nici în cariera ei și au judecat-o aspru pentru că a ales să lucreze în televiziune. .

„Eu am ieșit din mentalitatea aia – știi era menatalitatea aia: «îmi fac un copil ca să am o cană cu apă la bătrânețe». Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Și eu… dacă o să vrea fiică-mea să-mi dea o cană cu apă, bine, dacă nu, nu o să mă supăr deloc. Și o să încerc să nu fiu sub nicio formă o povară pentru cineva.

 Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu și atunci… Și-n viața personală, și-n viața profesională. Nu, nu (n.r.: părinții ei nu erau mândri de ea când a început să apară la TV). Nu, nu m-au încurajat. Nu știu… Era mentalitatea aia: «femeile care apar la televizor sunt femei uşoare» – lucru care nu era nici pe departe adevărat. Probabil că şi-ar fi dorit, dacă tot am făcut liceul de coregrafie, să fiu balerină. Dar… de ce trebuie să schimb? De ce trebuie să fac altceva?”, a afirmat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Citește și: Gabriela Cristea, apariție „șifonată” la petrecerea fiicei lui Mădălin Ionescu. Cum s-a îmbrăcat vedeta

Întrebată de ce a lipsit de la înmormântarea mamei sale, prezentatoarea TV a spus că a fost o presiune uriașă pe ea și a decis să nu își conducă mama pe ultimul drum. La un moment dat, ea a avut lacrimi în ochi când a vorbit despre cea care i-a dat viață. Didina Cristea a murit în urmă cu opt ani.

 „A fost o presiune foarte mare pentru mine – e greu de explicat în cuvinte, ce am avut eu, ce am simţit eu. Iar legătura dintre mine și faptul că respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum, când nu mai este, nu o să le povestesc, nu, mi se par lucruri mult prea intime.  

Bineînţeles, bineînțeles (n.r.: răspunsul Gabrielei Cristea la întrebarea: «Ți-ai luat adio de la ea?»). Nu vreau să comentez lucrurile astea (n.r.: răspunsul Gabrielei Cristea la întrebarea: «Ai fost la ea la spital?»).  Da… (n.r.: răspunsul Gabrielei Cristea la întrebarea: «Ai avut o relație apropiată cu mama ta?»). (…). Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. A lipsit ceva. Nu știu dacă simțeam nevoia de mai multă dragoste, mai multă apreciere. De multe lucruri. (…). E clar că e vorba despre multe lipsuri despre care nu vorbesc – poate e mai simplu să trăiesc așa pentru mine, că nu e ușor să știi.”, a mai povestit Gabriela Cristea.

Într-un interviu acordat în 2013, Gabriela Cristea a spus că nu a mers la înmormântarea mamei sale de teama rudelor, dar si pentru că nu avea alături pe cineva care să o sprijine fostul soț, Marcel Toader, nu a vrut să o însoțească.

Mi-a fost teamă de reacţia lor, a oamenilor. Fina mea, care îmi este prietena cea mai bună şi singurul sprijin in momentul ăsta, a vrut să meargă cu mine la înmormântare. Dar nu mi-a fost suficient. Nu am simţit că ea este cea care mă poate sprijini intr-o astfel de situatie. Nu am avut putere să merg singură, nu am putut. Poate am fost lașă„, a declarat vedeta la o emisiune TV de la Kanal D.

 Eugen Cristea, tatăl prezentatoarei, nu și-a cunoscut unica nepoțică. Gabriela Cristea nu a oferit o explicație clară pentru această decizie radicală.

 „Nu, pentru că nu doresc. Nu are legătură (n.r: nu are legătură cu bătaia cu cureaua). Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, a dezvăluit Gabriela Cristea.

Citește și: Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a aflat cum se numește noua sa emisiune! Prezentatoarea TV are o rugăminte pentru toți care o apreciază

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima dată în toamna anului trecut

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...