Gabriela Cristea, probleme înainte de sărbători: ”Mă tot chinui de vreo trei săptămâni…”

Publicat: 19/12/2018 | 08:28
Gabriela Cristea, probleme înainte de sărbători: ”Mă tot chinui de vreo trei săptămâni…”

Gabriela Cristea a mărturisit că este cuprinsă de febra sfârșitului de an, iar asta se întâmplă fiindcă pregătirile sunt în tot. La emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, pe care o moderează la Antena Stars, vedeta a povestit prin ce trece în aceste zile în care nu-și mai vede capul de treabă.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Gabriela Cristea spune întotdeauna lucrurilor pe nume și așa a procedat și acum. Ea a spus că Victoria nu știe încă tot ceea ce înseamnă Moș Crăciun, așa că îi poate pune cadoul sub brad chiar și în luna ianuarie. Bradul a fost cumpărat din luna noiembrie, este unul artifical, iar Gabriela a recunoscut că se chinuie de trei săptămâni să îl împodobească.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

„Eu m-am lăsat păgubașă…Victoria încă nu știe cu Moș Crăciun, cu astea, deci pot să-i pun și în ianuarie cadoul sub brad. A luat azi prima trântă și prima gură de zăpadă. E mai fericită așa. Mi-am luat brad de prin noiembrie, artificial și mă tot chinui de vreo 3 săptămâni să-l împodobesc. În sfârșit, mi l-am montat pe poziție, mai aveam puțin și mă urcam pe pereți. El e frumos, rupt din soare. Dar montez la el, cu culori, să-l pun, să-l zăpăcesc… Eu cred că problemele astea le întâlnești pe la toți pe acasă”, a mărturisit prezentatoarea de televiziune, potrivit spynews.ro. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de sărbători

Gabriela Cristea, viitoare mămică fericită: ”Mă gândesc cum să-mi pun o pernă sub burtă”

Gabriela Cristea  dezvăluit tuturor cât de mult i-a crescut burtica. Totul a fost posibil prin ținuta pe care a purtat-o: o rochie scurtă și cu mâneci, colorată cu alb și galben. Și, pentru ca burtica de gravidă să i se vadă în toată splendoarea, prezentatoarea a fost filmată din profil de colegii săi. La un moment dat, viitoarea mămică a împărtășit un episod amuzant pe care l-a trăit împreună cu producătoarea emisiunii sale. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

“Vin și eu într-o zi cu o rochie așa, pe umeri, îmi atârna așa și mi se vedea o bretea de la sutien, și zic: «Hai, dragă, că e sexy, ce nu vă place?». Și Adelina mea, producătorul emisiunii îmi zice: «Păi da, dar nu vezi ce bretea ai?». Și zic: «Da, păi e de gravidă, ce vrei să-mi pun? 
Sunt un pic invidioasă. Eu mă gândesc cum să-mi pun o pernă sub burtă, să mă rostogolesc de pe-o parte pe alta”, a povestit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii “Te iubesc de nu te vezi”. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește și...