Gabriela Cristea și Tavi Clonda au creștinat-o astăzi pe micuța Thea Iris Selena

Autor: A.N.
Publicat: 06/09/2019 | 20:15

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au creștinat-o astăzi pe micuța Thea Iris Selena. Mezina familiei a fost botezată la o biserică din Corbeanca.

Vineri, 6 septembrie, va fi o dată pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda o vor ține minte toată viața. Astăzi, cei doi soți au creștinat-o pe mezina familiei. Părinții au ales pentru botezul lui Iris aceeaşi biserică în care a fost creştinată și Victoria. În jurul orei 17:00, împreună cu nașii și familia, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au făcut apariția la biserică. (CITEȘTE ȘI: CU DOAR 48 DE ORE ÎNAINTE DE BOTEZUL MICUȚEI THEA IRIS SELENA, GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA AU TRAS O SPERIETURĂ GROAZNICĂ)

Părinții și cele două fetițe erau îmbrăcați ca-n reviste. Prezentatoarea TV a optat pentru o rochie roz prăfuit, soțul ei un costum bleumarin, iar fetițele celor doi au fost îmbrăcate în rochițe albe.

„Copilul nostru „surpriză” se botează astăzi. Copila noastră cuminte, frumoasă și „vorbăreață” primește astăzi și in fața lui Dumnezeu numele de Thea Iris Selena. Draga mamei, dupa Bella Victoria Margot nu am crezut că mai exista altceva, tu ne-ai aratat ca universul este surpinzător. Îți mulțumim că ne-ai ales ca părinți. Mami, tati și suri te iubesc până la cer și înapoi!!! Tavi Clonda #victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea și-a creștinat fetița

Pe lângă cuplul Cristina Șișcanu – Mădălin Ionescu, nașii de botez și ai Victoriei, dar și de nuntă ai Gabrielei cu Tavi, Iris mai are o pereche de nași.

Invitații vor fi răsfățați

Cele mai  frumoase idei au fost puse în practică pentru marea petrecere, care are loc în această seară. Băuturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, într-o locație cu un design aparte. Pulpă de raţă, cartofi dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, somon cu creveti Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, Roast Beef cu Sos Remoulade, Filé de Porc cu Sos de Prune, sunt doar o parte din preparatele alese pentru a delecta papilele gustative ale invitaților. (VEZI ȘI: GABRIELA CRISTEA SE PREGĂTEȘTE SĂ REVINĂ LA TV! VEDETA A FOST DATĂ DE GOL CHIAR DE SOȚUL EI)

Tortul micuței Thea Iris Selena va fi unul special, atât în ceea ce privește gustul, cât și design-ul, în ton cu tema petrecerii.
Citește și...