Gabriela Cristea se pregătește să revină la TV! Vedeta a fost dată de gol chiar de soțul ei

Publicat: 25/08/2019 | 14:27

“Gabriela Cristea se pregătește să revină la TV!” – este concluzia pe care mulți au avut-o după ce a auzit una dintre mărturisirile făcute de Tavi Clonda chiar în ziua nunții cu fosta prezentatoare. Dacă vedeta este deja în discuții cu vreun post de televiziune… ea a a fost dată de gol chiar de soțul său înainte să se afle oficial acest lucru.

Citește și: Gabriela Cristea a surprins și cu a doua rochie de mireasă! A îmbrăcat una transparentă și i s-a văzut lenjeria intimă

Gabriela Cristea se pregătește să revină la TV?! Vedeta a fost dată de gol chiar de soțul ei

Azi-noapte, la scurt timp după ce a fost adus tortul mirilor, care arăta minunat, Tavi Clonda i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, Gabriela Cristea, din care a lăsat să se înțeleagă faptul că aceasta s-ar pregăti să revină la TV. El a interpretat câteva dintre versurile melodiei “Te vreau lângă mine”, iar la final a subliniat că aceasta este dorința lui cea mai mare și a completat cu: “indiferent de postul TV”. Până să intre în concediul de maternitate, soția artistului a prezentat “Te iubesc de nu te vezi”, emisiune care a rulat la Antena Stars.

“Te vreau lângă mine… Indiferent de postul TV”, a spus artistul când a încheiat de celebrul cântec. Declarația lui a fost făcută pe o filmare făcută publică pe Insta Story de Cristina Șișcanu, nașa fericitului cuplu. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au cântat la nunta lor, iar prestațiile lor i-au surprins pe invitați. Mireasa s-a descălțat la un moment dat în timpul petrecerii.

Citește și: După Gabriela Cristea, o altă vedetă s-a căsătorit în mare secret! Primele imagini de la nunta despre care va vorbi azi România

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Fosta prezentatoare TV și soțul ei s-au căsătorit religios pe 25 august 2019, iar nașii lor sunt: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Citește și...