După Gabriela Cristea, o altă vedetă s-a căsătorit în mare secret! Primele imagini de la nunta despre care va vorbi azi România

Publicat: 25/08/2019 | 10:45

După Gabriela Cristea, un alt cuplu îndrăgit s-a căsătorit religios! Eveniment a avut loc în mare secret, iar, în această dimineață, mirele a făcut publice primele imagini de la nuntă de poveste din showbizul românesc. Pozele de colecție au fost însoțite de un mesaj emoționant, iar urările au început să curgă instant.

Citește și: Scandal la nunta Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda! NU au ţinut cont că e o zi specială pentru ei

Cătălin Bodea a făcut nunta în secret! Soția lui, Livia, a purtat o rochie de mireasă superbă

Livia și Cătălin Bodea au făcut nunta în mare secret, iar frumoasa veste a fost dată chiar de mire în această dimineață. El a urcat pe Instagram și Facebook mai multe fotografii alb-negru din ziua în care s-a căsătorit religios cu partenera lui de viață. Frumoasa brunetă a strălucit într-o rochie de mireasă elegantă, care i-a pus în evidență trupul de zeiță.

Citește și: Chiar e o surpriză! Cine sunt nașii lui Cătălin Bordea și ai soției sale, Livia. Gestul neașteptat făcut de comediant în fața preotului

Livia și Cătălin Bordea au făcut nunta în mare secret luna aceasta © Facebook
Livia și Cătălin Bordea au făcut nunta în mare secret luna aceasta © Facebook

Citește și: Catalin Bordea, scandal in plina strada cu un barbat! “Da-mi banii inapoi / Esti nesimtit rau!”

Livia și Cătălin Bordea își vor petrece luna de miere în Portugalia. Într-un interviu acordat cu câteva săptămâni înainte de nuntă, comendiantul a declarat: “Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele. Ea chiar plănuieşte şi am tot respectul pentru această femeie fantastică. Are nişte idei dubioase la un moment dat. Am o relaţie extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinţii mei. O să avem 80 de invitaţi maximum. Naşii sunt prieteni foarte buni, care stau în Canada. Capatos este fratele meu mai mare, el m-a trimis în viaţă. Nu va fi o nuntă chiar tradiţională. O va duce tatăl ei la Altar. Rochia este foarte simplă, nu este tip sirenă, are două sau trei rochiţe, dar foarte simple. În luna de miere plecăm în Portugalia”. Mărturisirile au fost făcute în cadrul unui interviu oferit la Antena Stars.

Citește și...