Gabriela Cristea a surprins și cu a doua rochie de mireasă! A îmbrăcat una transparentă și i s-a văzut lenjeria intimă

Publicat: 25/08/2019 | 12:29

Surpriză, după supriză, după surpriză în ziua nunții Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda! După ce i-a lăsat fără cuvinte pe unii cu alegerea rochiei de mireasă în care a mers la cununia religioasă, carismatica vedetă de televiziune a surprins și cu a doua ținută pe care a schimbat-o în ziua în care s-a cununat în fața Lui Dumnezeu cu soțul său. Fosta prezentatoare a ales o rochie transparentă prin care i s-a văzut lenjeria intimă. Mai mult, la after pary, mirii s-au schimbat în haine de casă.

Citește și: După Gabriela Cristea, o altă vedetă s-a căsătorit în mare secret! Primele imagini de la nunta despre care va vorbi azi România

Gabriela Cristea a surprins și cu a doua rochie de mireasă

La câteva ore după ce a îmbrăcat rochia de mireasă stil prințesă, Gabriela Cristea a schimbat-o cu una transparentă, dar și decupată în unele zone, după cum se poate vedea în pozele făcute publice atât de ea, cât și de nașa sa, Cristina Șișcanu. Mai mult, prin materialul celei de-a doua rochii de mireasă i se poate vedea lenjeria intimă a fostei prezentatoare TV. Dansul mirilor a fost unul simplu, dar profund… cei doi radiau de fericire și iubire și se sorbeau din priviri – fosta prezentatoare era desculță. După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, la un moment dat, soția lui Tavi Clonda a luat microfonul și a început să cânte celebra melodie “Cine-a pus cârciuma în drum”. Împreună cu mireasa, care era desculță, au cântat și invitații.

Citește și: Gabriela Cristea, clipe tensionante în ziua nunții după ce fetița sa cea mare s-a rănit: “Am avut un mic accident”. Cum se simte Victoria

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în haine de casă la petrecerea de nuntă

Mult după miezul nopții și, implicit, după momentul în care a fost adus tortul mirilor, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au schimbat în haine de casă. Desigur, acestea nu au fost alege întâmplător. Pe tricoul alb al cântărețului este scris mesajul: “WOW, DAD (n.r.: Un tată wow)”, iar pe cel al vedetei de televiziune: “Do not disturb. Eat… (n.r.: Nu deranja. Mănâncă…)”.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, la after party-ul de după petrecerea de nuntă © Instagram
Tavi Clonda și Gabriela Cristea, la after party-ul de după petrecerea de nuntă © Instagram
Citește și...