Gabriela Cristea, clipe tensionante în ziua nunții după ce fetița sa cea mare s-a rănit: “Am avut un mic accident”. Cum se simte Victoria

Publicat: 25/08/2019 | 10:17

Gabriela Cristea a trăit clipe tensionante în ziua nunții, după ce fetița sa cea mare a avut un mic incident și s-a rănit. Vedeta a vorbit despre micul accident al Victoriei și a spus cum se simte micuța. Nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost alături de micuța lor finuță.

Citește și: Gabriela Cristea a surprins și cu a doua rochie de mireasă! A îmbrăcat una transparentă și i s-a văzut lenjeria intimă

Gabriela Cristea, clipe de tensiune în ziua nunții după ce fetița cea mare s-a rănit

Azi-noapte, în timpul petrecerii care a avut loc după cununia religioasă, Gabriela Cristea a dezvăluit în cadrul unei filmări că prințesa ei cea mare, Victoria a avut un mic accident. Copila a căzut și s-a lovit puternic, din nefericire. Episodul s-a petrecut ziua, iar târziu în noapte, când mireasa a vorbit despre acesta cu nașa ei, Cristina Șișcanu, Victoria dormea. Vedeta o ținea pe fiica sa cea mică în brațe, iar soția lui Mădălin Ionescu înregistra mărturisirile.

“Da, astăzi, am avut și un mic accident. A căzut Victoria… Important e că toată lumea se distrează acum, o culc pe Iris și mă întorc”, a spus soția lui Tavi Clonda pe un video urcat pe Insta Story de Cristina Șișcanu.

“Se întâmplă, ce să facem… mai ales la nebunia care a fost”, a spus nașa Victoriei.

Citește și: Scandal la nunta Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda! NU au ţinut cont că e o zi specială pentru ei

Cristina Șișcanu a mărturisit că astăzi, muzica va cânta din nou în curtea familiei Gabriela Cristea – Tavi Clonda! Și asta pentru că o vor sărbători pe mica lor prințesă. “Mâine (n.r.: azi) e petrecerea ei, petrecerea lui Iris”, a spus cunoscuta jurnalistă.

Citește și: EXCLUSIV. Cum a apărut îmbrăcată Oana Roman la nunta Gabrielei Cristea

Tavi Clonda o ține în brațe pe fetița sa cea mare, Victoria, iar un prieten de familie îi împinge căruciorul
Tavi Clonda o ține în brațe pe fetița sa cea mare, Victoria, iar un prieten de familie îi împinge căruciorul

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Citește și...