EXCLUSIV. Cum a apărut îmbrăcată Oana Roman la nunta Gabrielei Cristea

Publicat: 24/08/2019 | 16:15

Oana Roman s-a numărat printre primii invitați care au sosit la biserica în care va avea loc ceremonia religioasă a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Fiica fostului premier nu a venit singură, ci împreună cu fetița ei, dar și soțul său. Vedeta și Isabela și-au asortat ținutele.

Citește și: Gabriela Cristea, primele imagini îmbrăcată în rochia de mireasă. Vedeta și Tavi Clonda, fericiți în ziua cununiei religioase

Cum a apărut îmbrăcată Oana Roman la nunta Gabrielei Cristea

Oana Roman a pășit pe covorul roșu, pe care au fost presărate petale de trandafiri roz și alb, într-o ținută de gală. După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, vedeta a ales să poarte în ziua nunții moderatoarei TV Gabriela Cristea și a lui Tavi Clonda o rochie transparentă roz pal, care are o croială sexy. Ea și-a făcut o coafură lejeră și și-a pus o diademă. Fiica sa și a lui Marius Elisei a avut o rochie stil prințesă, tot roz.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, poză de album cu puțin timp înainte de cununia religioasă: “Ne vom susține unul pe altul ca…”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.