Gabriela Firea a luat decizia: îngheață taxele! S-a întâlnit cu reprezentanții HORECA

Publicat: 01/06/2020 | 08:49
Gabriela Firea a luat decizia: îngheață taxele! S-a întâlnit cu reprezentanții HORECA

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a luat măsuri pentru firmele din domeniul HORECA. Firea a anunțat că va îngheța taxele în perioada următoare, după relaxarea măsurilor.

CITEȘTE ȘI: VESTE MARE PENTRU ȘOFERI! GABRIELA FIREA A FĂCUT ANUNȚUL: ”E GATA LA TOAMNĂ!”

„M-am întâlnit cu reprezentanții HORECA și HORA. La solicitarea lor de a îngheța anumite taxe fiscale, le vom da. Sunt convinsă că voi găsi înțelegere pentru a vota acest proiect. E mai greu cu voucherele pentru a stimula mersul la terasă, la restaurant, așa cum au făcut autoritățile de la Viena.

Taxele sunt încasate de primăriile de sector. Aceste firme funcționează În București, iar în câteva luni când își vor reveni, vor plăti taxe și impozite la stat și împreună vom face ca în București să nu fie așa de mulți șomeri”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea îngheață taxele, dar nu a uitat de Ziua Copilului

După ce a anunțat că va îngheța taxele, întâlnindu-se cu reprezentanții HORECA, primarul general a făcut și un anunț pentru copii, de 1 iunie, ziua lor. Surpriza a anunțat-o pe pagina de socializare.

”Mă bucur să le ofer copiilor cele mai bune vești și cele mai frumoase surprize de 1 Iunie! Începând de astăzi, Primăria Capitalei, prin PROEDUS, lansează platforma educativă www.hubproedus.ro la nivel național. Platforma va avea haine noi, de sărbătoare, cu o interfață modernă și mai ușor accesibilă publicului.

3.000 de planșe de lucru cu activități dedicate preșcolarilor, elevilor din clasele primare, gimnaziale, liceale, peste 1.000 de lecții online video și audio, dar și sute de activități interactive, piese de teatru, animații 2D și grafice sunt accesibile tuturor elevilor și părinților din întrega țară. (NU RATA: ANUNȚUL FĂCUT DE GABRIELA FIREA: ”DORIM SĂ AFLĂM CARE ESTE PROCENTUL DE CONTAMINARE ÎN BUCUREȘTI CU NOUL CORONAVIRUS”)

Și veștile bune nu se opresc aici! În premieră, pe www.hubproedus.ro, preșcolarii și elevii din clasele 0-XII vor avea la dispoziție un joc interactiv, de tip QUIZZ.

Jocul le dezvoltă copiilor gândirea logică, strategică și cunoștințele de cultură generală. Întrebările sunt structurate pe categorii de vârstă: 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani, iar răspunsurile se regăsesc în cele 3.000 de planșe de lucru postate pe platformă. (VEZI AICI: ANUNȚUL FĂCUT DE GABRIELA FIREA! STB INTRODUCE PLATA CU CARDUL ÎN AUTOBUZE)

Scopul jocului este acela de a răspunde corect la cât mai multe întrebări, într-un timp cât mai scurt. Cu cât mai multe răspunsuri corecte, cu atât mai multe puncte câștigate!

La multi ani frumosi, tuturor copiilor mari si mici!”, a scris Gabriela Firea.

Citește și...