Gabriela Firea, mesaj emoționant după moartea Tamarei Buciuceanu-Botez: ”Cerul nostru va fi, de azi, un pic mai întunecat”

Autor: A.N.
Publicat: 15/10/2019 | 18:54

Primarul Gabriela Firea a scris pe Facebook un mesaj emoționant după moartea Tamarei Buciuceanu-Botez.

Vestea morții Tamarei Buciuceanu-Botez a întristat o țară întreagă. Printre cei care au cunoscut-o și au apreciat-o pe marea actriță se numără și Gabriela Firea, care a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de Facebook.

„S-a mai stins o stea… cerul nostru va fi, de azi, un pic mai intunecat, in timp ce ea, draga de ea, va fi acolo unde lumina este vesnica… Ramas bun, Tamara Buciuceanu Botez, Dumnezeu sa te aiba in paza!”, a scris Gabriela Firea.

Tamara Buciuceanu-Botez a murit

Tamara Buciuceanu-Botez a murit, marți, la Spitalul Elias din Capitală, au precizat, pentru MEDIAFAFAX, surse medicale. Actrița a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase. Surse medicale au precizat, pentru MEDIAFAX, că actrița Tamara Buciuceanu a murit, marți, la Spitalul Elias din Capitală. Ulterior, reprezentanții Spitalului au anunțat oficial decesul actriței.

„Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Spitalului Elias.

Actrița Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată, la începutul lunii octombrie, la Spitalul Elias din București, internarea survenind pe fondul unei boli cardiace mai vechi, care s-au agravat.

Citește și...