Gabriela Firea, pusă la zid din cauza căciulii pe care o purta! Primarul general a făcut precizări: ”Este cumpărată de la tarabă, aveau și…”

Publicat: 02/03/2018 | 16:30

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a apărut în fața presei, anunțând că a convocat Comandamentul de iarnă, în urma căderilor masive de zăpadă. Ea a purtat o căciulă care a atras atenția, iar pe Facebook au apărut zeci de comentarii răutăcioase.

Primarul general a postat la două zile poza cu căciula și a făcut câteva precizări.

”Nu, caciula de blană artificiala visinie din imagine nu costa sute de euro, cum scriu deontologii, ci pana in 20 de euro, și este cumparata de la taraba de langa partia Sorica, din Azuga. Aveau si pe gri, daca doriti #uraleintunecamintea”, a fost mesajul Gabrielei Firea.

Comentariile au apărut imediat, unele în care o acuză, altele care îi iau apărarea.

”Respect D-na primar ! Dar propuneți mărirea alocației pentru copiii!”, ”Sunteti o femeie adevarata!”, ”Se tăvălesc în chinuri cei care nu stiu nici măcar cât costa căciula, că-i din blană naturală sau nu”, ”PĂI CE SĂ FACĂ CÎRCOTAȘUL###???STĂ PE FB.SCRIE DAR SĂ DEA ZĂPADA DIN FAȚA BLOCULUI DE LÂNGĂ MAȘINĂ NU.CICĂ PRIMĂRIA SĂ VINĂ.NICI DIN FAȚA MAGAZINELOR NU SE DA ZĂPADA.AMENDAȚI PUTUROSII”, ”Nu le mai răspundeți!!Doamne cîta răutate”, sunt replicile internauților.

Citește și...