Gabriela Firea și-a lansat sloganul pentru alegerile locale 2020: „FIREA Oamenilor”. Ce semnifică mesajul candidatei PSD

Publicat: 23/07/2020 | 16:00
Gabriela Firea și-a lansat sloganul pentru alegerile locale 2020: „FIREA Oamenilor”. Ce semnifică mesajul candidatei PSD

Gabriela Firea și-a lansat sloganul pentru alegerile locale 2020, iar mesajul candidatei PSD are o semnificație aparte. În contextul în care traversom o perioadă caracterizată prin legarea unor alianțe politice sau desfacerea altor, Gabriela Firea declară că dorește să se alieze ”doar cu oamenii.

Conform informațiilor publicate de GÂNDUL.RO, Gabriela Firea a postat un mesaj sugestiv pe pagina sa de socializare, menționând că doar oamenii sunt ”singura legătură care contează”.

„În aceste zile se fac și se desfac alianțe politice electorale. De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni și negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esențialul! Esențialul îl reprezintă oamenii. Viață lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele și îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce așteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici și definitiv tuturor celor care mă întreabă: dumneavoastră cu cine va aliați, că să câștigați?

Mă aliez doar cu oamenii! Este singură legătură care contează! Singură care merită orice efort, orice sacrificiu! De 30 de ani, sunt aproape de oameni. În presă, le-am apărat interesele. În Senat, am propus și votat legi pentru oameni. Pentru oamenii normali, nu pentru privilegiați.

La primărie, am deblocat și rezolvat probleme pentru oameni. S-au făcut multe, chiar dacă mai sunt încă multe de făcut. Într-un oraș nu se termină niciodată problemele.

Important este să vrei și să poți să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot și vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni”, a precizat Gabriela Firea pe Facebook.

Sloganul de campanie al Gabrielei Firea

Firea: Partenerii mei sunt bucureștenii, nu politicienii de conjunctură

„Spun de 4 ani că problemele noastre au nevoie de implicare, nu de catalogari că ar fi de stânga sau de dreapra. În ultima perioada observ că sunt și alțîi care mă copiază și afirmă cam la fel. Tardiv.

Dotarea unui spital, construirea unui pasaj, deschiderea unei grădinițe sunt probleme pur și simplu. Nu sunt de stânga sau de dreapta. Repet, îmi doresc o singură alianța, că și până acum. Nu umblu după alianțe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor. Pe cei care gândesc la fel îi aștept lângă mine.

Să fim împreună Alianța: Firea pentru oameni!”, a mai scris Gabriela Firea pe Facebook.

Mesajul referitor la alianțele politice vine după ce Victor Ponta a anunțat că Pro România și-a unit forțele cu Robert Negoiță, președintele noului partid București 2020.