Gabriela Firea și fiul ei, afaceri imobiliare! Cât au câștigat cei doi

Publicat: 08/07/2019 | 11:08
Gabriela Firea și fiul ei, afaceri imobiliare! Cât au câștigat cei doi

Gabriela Firea şi fiul ei s-au apucat de afaceri imobiliare, iar afacerea le-a mers brici, astfel că au făcut o mica avere. Ce profit au obținut cei doi?

Primarul general al Bucureştiului este acţionar majoritar la o firmă al cărei domeniu de activitate este „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare”. „Principalii asociaţi ai Tudor Imob Media SRL sunt Gabriela Firea, cu 50% din părţile sociale, şi fiul său, Tudor Ştefan Firea (25%)”, a scris profit.ro, cotat de wowbiz.ro.

Tudor este fiul din prima căsnicie a Gabrielei Firea, cu afaceristul Răsvan Firea, care a decedat în 2010. Ulterior, Firea s-a măritat cu Florentin Pandele, căruia i-a dăruit doi băieţi, pe David şi Zian. „Tudor Imob Media SRL” a fost înfiinţâată în 2004 şi a avut rezultate contradictorii de-a lungul  timpului. Cel mai bun a fost 2015, când profitul a fost de 662.976 de lei, iar cel mai prost a fost 2012, când s-a bifat o pierdere de 255.104 lei.

 

Ce pensie va avea Gabriela Firea

Gabriela Firea va avea, cu siguranță, o bătrânețe liniștită. Pe lângă pensia câștigată din munca ei de jurnalist, în trecut, actualul edil al Capitalei va încasa ca bonus, pentru că a fost senator, 3.445 de lei.

Iar pentru că este primar în funcție, pentru un mandat, încă 2.688 de lei, și asta pentru că salariul ei brut este acum de 14.000 de lei. Deci dintr-un foc, încă 6.133 de lei.

Dacă mai prinde un mandat de parlamentar sau de primar sare de 10.000 de lei, iar dacă ajunge la trei mandate, deja ajungem la peste 3.000 de euro, atenție, doar din pensie specială.

În concluzie, Gabriela Firea are viitorul asigurat din toate punctele de vedere.

Citește și...